ÚJRA ESZENYIT!

Quoted post


Vendég

#2

2013-09-17 20:57

Olyan országban szeretnék élni,olyan országban szeretném,hogy a gyerekeim éljenek,az unokáim felcseperedjenek,ahol a politika NEM szól bele a kultúrába,az oktatásba,az egészségügybe stb.
Bízzák a döntést a pártállástól független szakemberekre.Eszenyi már több éve bizonyít!Megérdemli az újabb bizalma!A nézőktől már megkapta!Hajrá!

Válaszok


Vendég

#59 Re: totova

2013-09-22 06:38:40

#2: -

Igen, nagyon megérdemli,hogy folytassa!!!!!!!!!


Vendég

#99 Re:

2013-09-26 13:34:04

#2: -

Én azt gondolom,hogy a mai világban nem a mérték az érték. Nagyon helyes volt Rachel esküvője.Mindenki dögöljön meg,törje ki a bokáját....haaaaaaaaaaa, nem a második kerületben tartja az esküvőjét.Minden ott rendbe lett téve.Útfelújitás...stb...

De vonatkoztassunk el....legalább mi.... csinovnyikok fogják  szolgálni az OV.birodalmat? A nemzetis V. kezdte a sort.Simmili similis gaude....már ha értik a tisztelt urak.Nem hiszem...hiszen a futballvilágban nem fontos olvasni.Nincs is idő rá....sok időt vesz igénybe a seggnyalás.S néha kiszárad az ember nyelvére....

Nekem nincs kötődésem Eszenyihez,mert számomra a Szinház egy csoda.De aki ilyen alázattal és becsülettel végzi a dolgát...bocsánat...nem végzi,hanem átadja magát tisztességgel,alázattal..

Bárhogy alakul,Ő egy csodálatos ember,a szó legnemesebb értelmében...s a mai világban kevés ilyen elhivatott emberrel találkozunk,aki éjjel-nappal-(Budapest) számára  fontos,amit csinál,felépített,s tökéletes alázattal végzi a dolgát.

S sajnos nem tartozik semmilyen párthoz.Ő csak egyszerűen egy csodálatos művész...nő...

S ha meg akarja nyerni a pályázatot, akkor támogassa a felcsúti stadiont, Hiszen V.szerint  magánadományokból fog felépülni.

A Pethő Intézet meg menjen a francba...ott ki tud focizni?...lúzerek...Miért nem minden ember Felcsútra született? Én szégyellem magam...Ha oda születtem volna,akkor már stadiodom lenne...vagy nem....sajnos soha nem voltam MSZMP titkár (mint apuka)...így nincs bányám sem....no meg Heti Thema.....

Sok erőt kivánok