A forgalombénító budakalászi csomópont megoldásáért!

Quoted post

szacsi

#23 Re: Re:

2013-09-15 09:45

#14: Fviktor76 - Re:

Előszőr is a jelentős helyközi forgalom az igaz, DE! Korábban is volt, mégsem volt ilyen tragikus a helyzet, mert aki amikor tudott átment a kereszteződésen. Most meg, ott állunk Pomáz felől a balra kanyarodóban és mivel mindenkit előbb enged a lámpa ezért átlag 5 percenként kapunk zöldet, ehhez hozzájön a plusz idő, ha HÉV jön. A gyalogosok is a kanyarodók előtt kolbászolnak tehát simán előfordulhat az, hogy ott várok 5 perce már mehetnék, de jön egy hév, nagy nehezen zöldet kapunk, elindul két autó, de megállnak, mert gyalogos van a zebrán, mire elcsoszognak piros a lámpa. 5 perc és újra zöld, elindul 4-5 autó, de a hévátkelő előtt piros a lámpa, nem értem miért, mett gyalogos sehol, nem tudnak tovább haladni, beragad a sor.

 

Szerintem megoldás lehetne  a pomáziaknak, ha a régi átkelőt az ico-nál, a Bajcsi-Zsilinszky úttal szemben újra megnyitnák. Ott van hely, az ipartelep mellett elhaladó autók senkit sem zavarnának, így egy csomó pomázi, csobánkai szívesen elkerülné budakalászt!

Válaszok

Fviktor

#26 Re: Re: Re:

2013-09-16 08:29:49

#23: szacsi - Re: Re:

Igen, a lámpaprogra ciklusidőnövelését írtam, és ezt reggel a Pomázi útról balra kanyarodóknak kéne adni.

Visztont elfeledkeztem a sorrendről. Most első a Szentendrei út/Budai út kanyarodó, második a Budai út/Pomázi út egyenesen, harmadik a Pomázi út balra. Reggelenként az első indokolatlanul hosszú, a harmadik indokolatlanul rövid, és még mellé egy indokoladlan piros az átjáró előtt és egy gyalogosoknak is életveszélyes gyalogos zöld...

Csobánka felől most is sokan lemennek Szentendre felé...