Veszélyben a művészvagyon

Quoted post


Vendég

#331 Somlay Artúr üzenete

2011-05-01 13:48

ma is aktuális és még aktuális lesz sokáig. Az alkotás szabadságát sokan nagyon félreértetten értelmezik, ezért ma a szabadság helyett szabadosság van. Az alanyi jog azt jelenti, hogy bárki nyúlhat bármilyen eszközhöz az önmegvalósítás céljából. Azonban ez nem jelenti azonnal az értékteremtést! Kénytelen vagyok szembe helyezkedni azon véleményekkel, akik az alkotás szabadsága ürügyén hivatkoznak az alanyi jogra! Rgy korrekt szervezeti rendben a tehetségesek megtalálhatják a helyüket, viszont a kóklerek, szélhámosok távol tarthatók! Mert van belőlük nem kevés!

Válaszok


Vendég

#332 Re: Somlay Artúr üzenete

2011-05-01 15:40:27

#331: - Somlay Artúr üzenete

Kedves kollégák

Felhívom figyelmeteket, hogy a belsőépítészek a MAOE vezetésének tudomásával néhány napja elindítottak egy másik fórumot.

Ugyanis, április 30-val lezárult egy korszak a MAOE számára (is!). Tehát jelenleg két út közül választhatunk:

1)   Saját kardunkba dőlünk és elvégezzük önmagunkon a mások által ránk kiosztott harakirit vagy....

2)   Mostantól más szemüvegen át kezdjük szemlélni a dolgot és a történteket egy ajándékba kapott lehetőségként fogjuk fel, mellyel élve átalkulhat és megújjulhat és ne adj isten még idővel akár jobbá, hatékonyabbá is válhat az érdekvédelmet tekintve a jelenlegi MAOE.

Az említett oldalon máris vannak konkrét erre vonatkozó javaslatok, felvetések, ötletek a hogyan továbbról...stb,.

Kérlek benneteket, hogy javasoljatok, vessetek fel minél több konkrétumot és ugyanakkor kezdjük meg az építő jellegű, kritikus és érdemi vitát közös dolgainkat illetően. (Ezt a vita oldalt pedig terjesszétek a kollégák között.)

Aztán pedig ha letisztult a vita, akkor cselekedjünk a kialakultak szellemében. Az új alapok és struktúra letétele után pedig végre visszavonulhatnánk műtermeinkbe dolgozni.

ITT LEHET BELÉPNI

http://forum.belsoepitesz-alkotok.hu/?q=contact

Keresse akár a webmestert