Ne vegyék le a TV2 képernyőjéről az Amit a szív diktál sorozatot

Quoted post

4ever

#29

2013-08-07 20:40

Ezeknek az emberkeknek kene irni, tv2nel dolgoznak http://sevenonemedia.hu/kapcsolat/szpot
A film leadasa menupontba kattintsatok !!!!
Azoknak lehet irni

Válaszok

I*****

#30 Re:

2013-08-07 21:35:10

#29: 4ever -

Az alábbi levelet küldtem el szerdán (2013. 8.7.) 23:32-kor. Remélem lesz valami hatása!!!

Tisztelt Hölgyem!
A levelemmel azért fordulok Önhöz, hogy egy nagyszerű sorozat rajongóinak nevében szerezzen a legmegfelelőbb helyről biztos tényeket, mivel tv2.hu közönségszolgálata sok társam e-mailjére nem volt hajlandó válaszolni napok óta.
Mivel nem szeretném rabolni feleslegesen az idejét, ezért rögtön a tárgyra térnék. Több forrás is arról számolt be, hogy az Amit a szív diktál című rendkívül népszerű mexikói sorozatot le kívánja venni a csatorna a műsoráról. A kérdésink az alábbiak volnának:
Miért kívánják levenni? Mi értelme egy filmet a 60%-nál levenni, mikor már csupán körülbelül 70 adás van hátra?
Valóban megérné két ilyen népszerű színész (Blanca Soto és Fernando Colunga) filmjét szüneteltetni?
Rövidebb, esetleg végleges törés lenne-e ez a sorozat szempontjából?
Amennyiben visszakerülhet egyszer a képernyőre, akkor az anyacsatorna, vagy valamely leánycsatorna fogja-e vetíteni? (Utóbbi lehetőség a szegényebb vidéki lakosok sokaságának jelent majd problémát!)
Mit kívánnak reagálni az általunk jogosnak tartott petícióra és az ehhez fűzött véleményekre?
(URL: http://www.peticiok.com/forum/63567/start/0   )  -- Ne vegyék le a TV2 képernyőjéről az Amit a szív diktál című sorozatot
A film helyére tervezett Született feleségek (bár egy órával korábban adnák, de ez az igazi csere) etikai szempontból nyomába érhet-e a fenn említett sorozatnak?
Kérem, tiszteljen meg válaszával, s a petíciók hozzászólásait, a rajongói oldalak véleményeit figyelembe véve meghozott döntésükről értesítsék a sorozat hűséges nézőit! Tiszteljenek meg bennünket nézőket azzal, hogy igényeinket legalább megfontolják!
Amennyiben levelem illetéktelenül zaklatta Önt, mivel sem Önnek, sem szintén tisztelt Munkatársainak nincs kompetenciája az ügyben, akkor szíves elnézést kérem!
Üdvözlettel és reménykedve:
I*****