Ne vegyék le a TV2 képernyőjéről az Amit a szív diktál sorozatot

Quoted post

Amit a szív diktál a legjobb sorozat

#21 Amit a szív diktál a legjobb sorozat!

2013-08-06 21:45

Ez az egész dolog felháborító!
Már elnézést kérek mindenkitől akit megbántok a véleményemmel,de az Amit a Szív Diktál az egy fantasztikusan jó sorozat! A rengeteg probléma a nézettséggel ott kezdődik,hogy sajnos szinte minden nap más időpontban vetítik a sorozatot amiről a nézőket eggyátalán nem értesítik,és rádaásul vannak olyan nézők akik épp műsor idő változás után nem szokták nézni!
Arra esetleg nem gondoltak még hogy a nézettség azért olyan rossz mert mindig előbbre teszik a sorozatot és a legtöbb ember aki tükön űlve várja a sorozatát egy pizonyos időpontban nem fogja 1 órával előtt bekapcsolni a tv-t mert elnézést de senki nem kiváncsi az idióta műsoraikra, tehát azért nem nézik a sorozatot annyian mert nem tudják hogy éppen akkor megy! Saját tapasztalatom,hogy sajnálatos módon az utóbbi hetekben az utolsó 5-10 percre láttam csak a sorozatot mert természetesen hamarabbi időpontban adták le az epizódot!
Szerintem el kéne gondolkozniuk azon,hogy ez a sorozat RENGETEG EMBERT ÉRDEKEL és a Családi titkok vagy pl a Veled is megtörténhet eggyátalán nem érdekel senkit! Mert ezekben a műsorokban ismeretlen amatőr "színészek" játszanak hozzáteszem BORZALMASUL! Rádaásul eléggé visszataszító kinézetűek ezek az amatőr emberek! Csúnya nők és csúnya férfiak játszanak szerepet benne tehát átlehetne gondolni hogy azokat a műsorokat vegyék le ami senkit nem érdekel!
Azért mert Önök gyártják a fent említett két műsort attól még elnézést a kifejezésért,de NAGYON ROSSZAK!
Üdvözlettel: Az Amit a Szív Diktál sokadik rajongója!

Válaszok

Luna

#33 Re: Amit a szív diktál a legjobb sorozat!

2013-08-08 10:08:15

#21: Amit a szív diktál a legjobb sorozat - Amit a szív diktál a legjobb sorozat!

Teljesen egyetértek a véleményeddel! A Veled is megtörténhet és a Családi titkok is borzalmas, és természetesen ismétlés,nem tudom nézi-e azt vki egyáltalán........