Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Quoted post

Főmaci

#18 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-26 10:05

#17: Ranofer - Re: Re: Re: Re:

Ezen már rég túl vagyunk :(a kérdéses időpont szombat reggel 10"40 és 10"48 amikor is érdekes módon ,mint kiderült egyikünk  sem volt gépnél!! Mindketten ínvitelesek vagyunk a . A szolgáltató csak ügyvédi vagy rendőrségi ,hatósági kérelemre hajlandó az  aznapi  IP kiosztást publikálni és igazolni!

A szupport nem  haljandó  a mindenhol elfogadott 12 jegyű MAC adress t elfogadni igazolásnak, retardált módon fújják  a magukét és egy általuk használt 10 jegyű ,bizonyításra alkalmatlan gépazonosító kóddal dobálóznak!

EZt  semmmilyen komoly  objekttív viszgálat nem  fogja  elfogadni  bizonyítéknak!

Ráadásul egy sződligeti IP cimről léptek be állitólag, küldtek egy szál deszkát vagy valmi nyersanyagot meg egy áldást ..............igy közös gép használatnak  látszódott az  ügy a rosszakaró gondolom ezután jelentett..........Sok 100 ezer forintot öltem a játékba eddig  közel 4  év alatt becsülertesen feddhetetlenül ......a  magyar grepolis megéredt a megrohadásra .........

Válaszok

Ranofer

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-26 10:27:05

#18: Főmaci - Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Főmaci!

Én elhiszem, hogy nem kockáztattad meg a játékod, amire időt, és persze pénzt is áldoztál. Ezek a 10 jegyű kódok süti kódok. A MAC addresst kötve hiszem, hogy le tudják kérdezni, azt a belső hálózat (DHCP, stb használja).

Mivel mindketten Invitelesek vagytok előfrdulhat, hogy ugyan azt az IP-ét leosztja nektek a rendszer, persze elég kicsi a valószínűsége, de mint írtam fentebb nem kizárt.

Nálatok 5 napról van szó, tudom egy játékszenvedély esetében ez hosszú idő, de legalább senkit sem bannoltak örökre.

A szövetség garantáltan be fogja védeni a városaitokat, hogy 5 nap elteltével semmi meglepetésetek ne legyen, és az 5 nap gyorsan eltelik.

Tudom, hogy .... hiányzik majd, de a jogi utat nem hiszem, hogy meg tudjátok kerülni.

És mi a feljelentés tárgya? - Jogtalan haszonszerzés? - becsületsértés?

 

Én több ötletet írtam már a fejlesztőknek, amik ki tudják védeni ezt a fajta csalásnak titulált dolgot, mivel a jelenlegi helyzetben rengeteg tag kerülhet tiltásra, pontosan az akaraton kívűli azonos IP használatért.

De szorítok nektek!