Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Quoted post

Ranofer

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-26 10:27

#18: Főmaci - Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Főmaci!

Én elhiszem, hogy nem kockáztattad meg a játékod, amire időt, és persze pénzt is áldoztál. Ezek a 10 jegyű kódok süti kódok. A MAC addresst kötve hiszem, hogy le tudják kérdezni, azt a belső hálózat (DHCP, stb használja).

Mivel mindketten Invitelesek vagytok előfrdulhat, hogy ugyan azt az IP-ét leosztja nektek a rendszer, persze elég kicsi a valószínűsége, de mint írtam fentebb nem kizárt.

Nálatok 5 napról van szó, tudom egy játékszenvedély esetében ez hosszú idő, de legalább senkit sem bannoltak örökre.

A szövetség garantáltan be fogja védeni a városaitokat, hogy 5 nap elteltével semmi meglepetésetek ne legyen, és az 5 nap gyorsan eltelik.

Tudom, hogy .... hiányzik majd, de a jogi utat nem hiszem, hogy meg tudjátok kerülni.

És mi a feljelentés tárgya? - Jogtalan haszonszerzés? - becsületsértés?

 

Én több ötletet írtam már a fejlesztőknek, amik ki tudják védeni ezt a fajta csalásnak titulált dolgot, mivel a jelenlegi helyzetben rengeteg tag kerülhet tiltásra, pontosan az akaraton kívűli azonos IP használatért.

De szorítok nektek!

Válaszok

Főmaci

#20 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-26 10:48:17

#19: Ranofer - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

RAnofer KEdves !

A tét a becsületem és főbaba becsülete ,nem  napokról, vagy tiltásokról beszélünk  már régen  ....

A tét a játék tisztasága és két becsületes játékos renoméja. a tét a szupport hozzállása, a játék élmény megtartása és nem  a stroke gyanu kiharcolása ha valaki  meghallja a grepolis szót ! a TÉT meglehetősen nagy kedves ranofer értsd : nem kicsi !!

Köttötem egy szereződést aláírtam egy ÁFSZ -t és pénzt teszek bele egy szolgáltatásba ,nem  keveset. A rajtam kivül álló okokból keletkezett gyanusítgatásom és meghurcolásom értelem szerűen számon kérhető és  valamilyen módon elégtételt is fogok neki  szerezni!

keserves elkeseredésemmel  NEM  VAGYOK EGYEDÜL ezért hoztuk létre ezt a fórumot , ez egy lehetőség, ha sokan élnek  vele hogy elmondják bajukat sérelmeiket ,akkor lesz megoldás, ha bambán bámulunk a szupport intoleráns semmenyire sem objektív, sablonokat mormoló de indokolni képtelen döntéseire,akkor   MI leszeünk a BIREMMÁK ismertebb nevén  BIRKÁK