Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Quoted post

Főmaci

#7 Re:

2013-06-26 00:32

#5: max -  

 

 

#6

2013-06-26 01:59

NEKEM is úton van két levelem németekhez max baggi te MEDVÉS voltál velem a műn emlékezned kell amikor 32 emberemet zárolták és csoda szigetről töröltek játékosokat indok nélkül!
CSALNAK!!! LEIRTAM az elején , de most beletrafáltak a közepébe hogy főbabát és engem
zároltak koholmányokkal .............ez most egy kicsitt nagyobb buli lesz ...remélem itt mindenki elmondja az eddigi visszaéléséket és mivel ez a fórum másolható meg fogjuk osztani a Tisztelt német anyacéggel ,hogy lássák végre mi folyik itt!!

Válaszok


Vendég

#28 Re: Re:

2013-06-26 14:49:46

#7: Főmaci - Re:

Szia Maci,

 

Igen Medve voltam, vagyok félig most is, sajnálom az osztódást, de ennek okáról csak Ti tudtok, így nem feszegetem ezt a kérdést.

Emléxem, hogyne, szerintem boritékolható, hogy most is lesz.

A történetemet , amit tegnap írtam, és ma fokozódott, is ezért írtam le, mert valahol ez is csalás, és erre nem tesz semmit a support- lévén magukat nem büntetik :)

Való igaz, hogy amit csinálnak, az egy nagy nulla, tiszta AVO vagy AVH, esetleg APEH, ha erős vagy , jó vagy, felnyomnak és tiltanak, mindegy hogy bűnös vagy vtisztesagy sem.

Én  nem gondolom, hogy megtettétek volna , amivel vádolnak, de nem tudunk sok mindent tenni, mi is elindulunk a németek irányába, meg kell várnom a holnapi napot, hogy az összes stat meglegyen amivel alá lehet támasztani az állításomat, mivel nem törénik harci cselekmény és csak a foglalást akarják elkerülni , akkor az tiltott.

Valószínüleg ez az utolsó grepolisom , ebből tényleg elég.

Max játszom a svédekkel, arabokkal, pirézekkel, ott nincs ekkora patkányság!

 

üdv                Max

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-27 10:25:28