Igazságot a villamosvezetőnek!

Quoted post

fogadatlan prókátor

#131

2013-06-22 09:48

Mindig a vétkesnek nagy a pofája az itt is meglátszik. Szemtelen kis angol ribanc ahelyett, hogy mélyen kussolt volna még "fuck you"-zik és utána neki áll feljebb. A pofon meg kb. 8 mp-en belül gyógyul nemhogy 8 napon, úgyhogy nincs is miről beszélni. Kis egoista fasz, mert kapott egy pofont és nem bírja elviselni az egoja ezt. Kussolni kellett volna és megköszönni hogy még él a gyerekével együtt. Az a dumája meg, hogy "nem akarom, hogy kirógják" de közben meg feljelenti nagyon udnorító dolog tipikusan a mosolyogva gyilkoló típus. Azt elefelejti viszont, hogy az élet törleszt jót és rosszat is, úgyhogy a helyében nem lennék nyugodt.

Másrészt egy ügyvéd igazán foglalkozhatna az ügyével a vezetőnek, hogy mennyire jogos az eljárás ellene és mit lehetne tenni.

Válaszok

Vendég Kyra

#135 Re: Milyen igaz!

2013-06-23 13:15:22

#131: fogadatlan prókátor -

Nagyon jót írtál,("mosolyogva gyilkol és bizony egy jó ügyvéd kellene..)ez az én kommentemből kimaradt.,de a gondolatomban benne volt.

Első perctől kezdve a flegma,felelőtlen, idiótán viselkedő nőt hibáztatom, a legnagyobb igazságtalanság,ha megússza. Tőlem többet kapott volna ..jön a nevetséges kifogásaival, 3 éve itt él és nem ismeri a közlekedést,,eddig lebegett? Nagy-Britaniában a piroson kell átmenni?

Helyette majd bűnhődjön ez a szegény ember, elveszik a munkáját,lakását,kislányát egyedül neveli..20 évig problémamentesen vezetett,panasz nem volt rá..nem számít.Lelkében éppen elég amit átél most...az okokat már soroltuk..Mindenképpen dícsérni kellene a lélekjelenlétét,embereket mentett és az a pofon,ebben az esetben Makarenkoi volt!

Tolerancia  a hidegvérű gyilkosoknak jár, ök nem lesznek így megbélyegezve.

Még mindig nem látom a  kollégák és / talán a  bennfentesek/ összefogását némi ráhatással esetleg..

Nem vagyok facebook tag,így nincs rálátásom a dolgokra,csak itt.