Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Minerva

#202 Töröld ki a gyűlöletet a szívedből

2013-04-22 19:23

A mai magyar generációnak semmi köze a holokauszthoz, és semmilyen más tömeggyilkossághoz, amelyet a II. világháború alatt, vagy annak befejezése óta elkövettek.

Visszautasítanak minden olyan kísérletet, amikor bármilyen történelmi, erkölcsi, vagy anyagi felelősségüket akarja bárki megállapítani.

Ennek az ámokfutásnak is véget kell vetni - vélik.

Az egyetemisták és a gimnazisták között a napokban végzett felmérés szerint a válaszolók 82 %-ka, az idősebb korosztály 74 %-a gondolta ezt így.

Válaszok

Anonima

#205 Re: Töröld ki a gyűlöletet a szívedből

2013-04-22 20:00:05

#202: Minerva - Töröld ki a gyűlöletet a szívedből

A kísérlet pedig nem fog sikerülni...hiába is erőltetik...és erőltetik, minden nap a holokauszt ünnepségekkel, erőltetik csak erőltetik...NEM FOG SIKERÜLNI!!  A MAGYAROKKAL NEM FOG SIKERÜLNI!!!

Egyetlen oka van: a NEMZET NEM BŰNÖS!!!

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#206 Re: Töröld ki a gyűlöletet a szívedből

2013-04-23 06:20:11

#202: Minerva - Töröld ki a gyűlöletet a szívedből

Sajnos nagyon rossz a felfogásod és rossz nézeteket vallasz.... Biztos vagyok benne, hogy ha a te nagyapádat, vagy szüleidet vitték volna el a vagonokban, és velük tették volna azokat a borzalmas dolgokat akkor joggal elvárnád, hogy ezekért a cselekedetekért valaki vállalja a felelősséget és kérjen bocsánatot tőled Ha nem így gondolod akkor te nem szereted a családodat. (vagy semleges számodra, hogy mi történik velük) A felmérés eredménye, ha igaz... akkor az is azt mutatja, hogy sajnos ma Magyarországon egyre nő az antiszemitizmus.... sajnos.