A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Árpád vére

#834 Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 15:46

#832: Gorcsev Iván - Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

A turul szobrot zsidók gyalázták meg.

A magyar kislányt zsidó vén fasz ütötte meg.

A zsidó soros aljaskodott a magyar gazdasággal szemben.

A zsidók nem tisztelik a magyar nemzet történelmi hagyományát.

A zsidó tasz az, aki a sok rabló, gyilkoló cigányt védi és úszítja.

A zsidó izraeli nagykövet utasítgat és belepofázik egy "szuverén" ország belügyeibe.

A zsidó rettegő kórus az, amelyik belepofázik a magyar oktatási rendszerbe és a kultúrális életbe.

A zsidó média az, amelyik hazúgságokat, megtévesztő és népbutító információkat áraszt.

 

Egy dologban igazság vagyon: kettőn áll a vásár, vagyis egy lelkében, hitében erős nemzetet nem lehetne így uralni.

És egy hitében, tudásában erős nemzet nem választ meg nemzetárulókat az ország élére.

Mindenesetre ez nem menti a zsidót, aki gonosz szándékkal csak azt figyeli, hogy a naív, jószándékú embereket mivel, hogyan téveszthesse meg. Mivel a zsidóban soha nem volt könyörület, ne sopánkodjon, ha a fagyi egyszer-többször visszanyal!

Te, itt írogató zsidó, milyen megértésről papolsz (márha zsidóéknál papról szó lehet...)? Neked ez nem hazád, akármekkora betűvel is írod! Ez a magyar emberek hazája! Botondoké, Bulcsúké, Árpádoké, Szent Lászlókké, Hunyadi Mátyásoké, Dobó Istvánoké, Dózsa Györgyöké, stb. nagyon hosszú a lista, de, hogy felfogd végre: a "magyar" az nem = csak származás, azzá lenni kell, nos az aradi vértanúk azok, akik a ma Magyarországában magyarnak számítanak. És hogy teljes legyen a sor, a zsidó, de zsidók által kitagadott Radnóti Miklós vag ydr. Fejér Lajos iránt is maradéktalan a tisztelet.

De az itt magyarokat gyalázó, gúnyolgató zsidókkal vagy zsidó seggnyalókkal, akik egyfolytában az országunkat elfoglalni, kifosztani akaró izraeli zsidók büdös seggét nyalják, ezekkel nincs közös pont, ezek ellenségek és úgy is lesznek kezelve itt is és az életben is.

Válaszok

Gój

#836 Re: Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 15:54:00

#834: Árpád vére - Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál? 

 A zsidó Soros ( nagy S-el) pénzén tanult Oxfordban Orbán király - is sok más magyar koleszossal együtt-, csak bevették az "ELFELEJTETTEM" tablettát egytől egyig. Mi viszont nem felejtünk.

Még annyit, hogy te egyszer kikészülsz teljesen az üldözési mániádtól. Most kellene meglátogatnod Csernus dokit, de minimum egy pszichiátert!

 

 

Gorcsev Iván

#837 Re: Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 17:38:09

#834: Árpád vére - Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

Most buktál meg!

Téged nem érdekel, semmi és senki élsz és gyűlölködsz a kis világodban.

Kérdeztél, feleltem őszintén - ja, hogy nem ilyen válaszokat vártál? Pech! Normálisan reagálni nem tudsz, hát vagdalkozol megint.

Az elvbarátaid meg zsidó temetőket dúlnak fel, nekem mégsem jut eszembe azt írni/mondai/gondolni, hogy minden magyar sírgyalázó.

Mikor, milyen kislányt?

Soros - már rég nem csinál semmit, viszont megint zsidózhattál egy jót! Mert egyetlen felvetésemre sem reagált. Persze ez érthető, hsizen érveid nincsenek, csak az eszement gyűlölködésed...

Nem tisztelik a történelmet... a legnagyobb magyar irodalomtörténész stb. pl. a csúnya zsidó Szerb Antal volt... Aki a cimbijeidnek köszönhetően munkaszolgálatosként halt meg. /Ha gondolod, hosszan sorolom azok listáját, akik nem kevés dicsőséget hoztak az országnak, de a szellemi elődeid megölték, halálra kínozták, vagy a halálba kergették.../

TASZ - emlékeim szerint ők álltak pl. a a 2006-os "hősök" mellett is...

Nem, nem utasítgat, csak jelezte - okkal, - hogy vérlázító a senkiházi náci patkány Szaniszló kitüntetése.

Nem belepofázik, csak jelzi, hogy Nyírő egy közepes írónak számított, s Wass se sokkal jobb, viszont szar antiszemiták voltak. A gyengécske Tormay Cecilről ne is beszéljünk. Ja, nála nem zavar benneteket, hogy leszbikus volt? Vagy ha valaki antiszemita duámkat adott elő, az minden gyengesége stb. alól felmenti?

 

Nem, Te nem naiv (így rövid i-vel...), hanem a másokat, másként gondolkodókat stb. utáló, elfogadni képtelen ostoba.

E kis szösszeneted bizonyítja igazán, Te nem magyar, csupán egy magyarkodó f.szkalap vagy. Egyrészt nincs jogod, hogy bárki kapcsán kijelentsd nem magyar, vagy nem eléggé magyar. Másrészt olyan vagy, mint a bűncselekményeket elkövetők, akik vadul hangsúlyozzák, hogy ők ártatalanok... Te melldöngetően hangsúlyozod mekkora magyar vagy, miközben...