Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Retép Ianjar

#138 Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 14:24

#136: Péter Rajnai - Re: SZÍVESEN! :-)

Ír bojkott Izrael ellen

2013. Április 11. 11:09

http://www.magen.hu/uimg/news/article/2/a2470.m...

Az Ír Pedagógus Szakszervezet mindennemű együttműködést betiltott

Az Ír Pedagógus Szakszervezet, mely az oktatás valamennyi szintjén képviseltetve van, mindennemű együttműködést betiltott Izraellel a hét elején tartott éves kongresszusán, mondván a zsidó állam sorozatos nemzetközi jogsértéseket követ el a palesztin nép ellen.

A bojkott kiterjed az oktató- és diákcsereprogramokra, közös pályázatokra, kutatási munkákra, sőt még az akadémiai szintű kooperációkra is.

A Szakszervezet egyúttal felszólította a Kereskedelemi Kamarát, hogy hasonló szankciókat vezessen be az izraeli termékek ellen. A felhívást számos parlamenti képviselő is támogatja.

A Szakszervezet vezetője és több tagja folyamatosan részt vesz különböző pro-palesztin – terrorkapcsolatokkal is bíró – civil szervezetek munkájában, hazai és gázai aktivitásában. 

Forrás: Jpost

 

Válaszok

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#139 Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 15:46:14

#138: Retép Ianjar - Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

Ennyit tudsz. visszafele leírni a nevemet. Na ez a baj veletek neonáci, antiszemita fajgyűlölő barmokkal. Hogy ostobák vagytok. Magyarország szégyenei. Miatattatok tart itt ez az ország. Az asztalra semmit nem raktok le, csak a hülye ideológiátokat. (és még lusták is vagytok, és gyávák) Titeket az anyátok is letagadna szégyenében, apátok meg nincsen mert bánatában elbujdosott. Csak azért nem törlöm ki a kommentedet mert te erre számítasz és alig várod, hogy újra ki tehesd..... ostoba... egy kis ovodásnak is több esze van mint neked. Javaslom, hogy kezdj el tanulni.. először is olvasni... fejezd be a nyolc általánost, aztán próbálj meg értelmes gondolatokat szülni. Azután visszajöhetsz ide és leírhatod a saját véleményedet ahelyett, hogy lopott cikkekel fárasztasz.