A devizahitelesek követelesei

Quoted post

bibi

#44 Tanulságos

2013-04-06 11:38

Elég viccesek itt az emberek gondolkodása !
Szidják a FIDESZ kormány-t mint ha nem épp ők lennének a bankárok , tőzsde mágnások , giga cégek ellen !
Ki mondta hogy vegyél fel hitelt ? Az ügyvéded nem mondta el amikor lakást vettél hogy mit írsz alá ?
Ki mondta hogy új autóval kell járni 80ezres fizetéssel ?
Ez a kormány legalább megengedte a végtörlesztést és az árfolyam gátat !
Most azon vannak hogy az óriás külföldi tulajdonban lévő szolgáltató cégeket eltüntesse és kicsit enyhítsen a terheken .
Kicsit beindítsa a gazdaságot hogy kedvező feltételekkel tudjanak az emberek dolgozni .
Medgyesi barátunk kamatos hitelre fizette ki nyugdíjasainknak a 13-14.havi nyugdíjat . Még 10 év múlva is azt nyögjük amit az MSZP , külföldi bankárok által eldöntött célokra felvettünk !
Kinek fáj a tranzakció illeték ? Tényleg elhiszed hogy a havi 2-3 utalásod miatt mentek az utcára az emberek ?
Hogy van az hogy a Spanyoloknál a Görögöknél és már Cipruson is a bankokat kell támogatni nem pedig az embereket ?
Nyugi a bankok ráteszik a kezüket mindenre amiben részük van , és ott volt az apróbetűsben ! Amíg élsz nekik fogsz fizetni a puszta létedért és még az unokáid is azt nyögik amit annak idején olyan könnyelműen aláírtál hogy két klasszissal jobb autóban tudj pöffeszkedni , mint amit ki tudsz rendesen fizetni .
Én is sajnálom a devizahiteleseket , és a családban sajnos több is van , de akkor is felelőtlenségnek tartom azt aki lakást , kocsit vesz kamatos hitelre és még a jó adós dumát is elhiszik és megkapja a vásárlókártyát feltöltve 3-400ezer ft-al . Engem is megkeresnek napi szinten és osztani is szoktam szegény hölgyet aki a túl oldalán van a telefonnak . Persze nem Ő tehet róla....de neki mi érdeke fűződik hozzá , hogy engem eladósítson ? ...és úgy adja elő mint ha milyen jót tenne velem a CITY kártyával , meg a kedvezményes feltételeivel .
16éves korom óta magamra vagyok utalva . Szerencsés is voltam , mert van egy nagyszerű munkám és minden nap egy kihívás .
Azért megyek be dolgozni hogy a legjobbat adjam ki magamból , nem azért hogy elteljen rajtam egy nap , és lébecoljak , bujkáljak a főnök elöl .
Ha van türelmed nézd ezt meg !

http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Tanulságos !
Én nem szeretek "zsidózni " és az antiszemita dumákat , de ebben minden benne van !

http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Válaszok

terjeszre

#91 Re: Tanulságos

2013-05-06 23:03:04

#44: bibi - Tanulságos

uristen,megnezted a zeitgeistet,es meg elhiszed azt a fideszes dumat,amit itt leirtal???a bankok az allammal osszejatszva tudjak csak ezt megtenni...a rezsicsokkentes egyakkora kamu.amiota uralkodnak 27%kkal nott a rezsi,es levettek 10%ot,nem kell nagy matekosnak lenni,hogy rajojjel,micsoda parasztvakitas...a felelotlen hitelesekrol annyit,hogy ha a 23 ezres hiteledet 75re emelik,elegge nehezen kohogod ki a kozalkalmazotti fizubol.de nincs ertelme egy verfideszessel sem vitatkozni.jol tudom.tanulsagul nezd meg ezt a videot,hogyan szavaz viktorunk a MAGYAR FOLDEK ES VIZEK ALKOTMANYOS VEDELME ELLEN! NA EHHEZ MIT SZOLSZ???? http://www.youtube.com/watch?v=tjXEKcJZBiw