A devizahitelesek követelesei
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
meg maradjon a haza ,mert a törlesztö reszlet a fiam fizetesenek a ketszerese lett !MAGYARUL SZART MOSOK vezetöi vegzettsegemmel ,hogy kitudjuk fizetni a hitelünket es maradjon ennivalora is !!!!! SZUPER ORSZAGBA SZÜLETTEM !!!!! Szerencsere idöbe itthagytam mindent es majd talan 70 eves koromra hazaterek !!!!!
Külön kiemelem munkáját,kitartását
Kásler Árpádnak,aki fel nyitotta a szemünket,és ezerrel támogatjuk,És hozzá az összes segítőjét, /timet!!!/akik,idejüket,fáradságukat,mindent meg tesznek hogy egyszer és mindenkorra erre a mocskos banki csalásra,/ Maffiára / és a parlamentben unatkozó miniszterek,és azok kutyái,ingyenélők,végre ezzel is foglalkoznának!! Ne csak a saját zsebük tömésével!!! Ez az Én véleményem,s vállam azt amit leírtam,sőt még tudnék hozzá de nem szaporítom tovább a mondandódat,a vérnyomásom így is az egekben van!!Egyszóval KÖSZÖNET AZ EGÉSZ CSAPATNAK-SEGÍTŐKNEK!! üDV:gÓDÁNYNÉ
Magyar Államnak kötelessége ezt a szervezett bűncse-lekményt,mely az Országunk,a Hazánk kiürítésére találták ki,azonnal felszámolni !Ha a kormány erre
képtelen,akkor tartsunk előrehozott választásokat !
Budapest
Ennek a hitelezési hullámnak egyszer vége kellett, hogy szakadjon. Természetesen van aki önhibáján kívül került csapdába az egy más dolog! De a sok felelőtlen ember hitelét miért kellene az államnak kifizetni?!
Re:
A személyigazolvány számát nem kellene nyilvánosságra hozni, mert visszaélésre ad lehetőséget..
EZZEL A KÉRÉSSEL ÉN IS EGYETÉRTEK ÉS NYOMATÉKOSAN KÉREM UGYANEZT !
Kőszőnőm !
Re: Budapest
Mondd csak, Te melyikbe tartozol ?????
Az őrüljőn neki,hogy ly...k van a s..gén akinek volt annyi pénze , hogy hitel nélkül is boldogult !
Nincs jogod megszolni embereket, akiknek a kőrülményeit nem ismered !
Szivesen kihagytuk volna az életünkből a hitelt, elhiheted !
Re: Budapest
Részben egyetértek a hozzászólással! A sok megkárosított ember között valóban lehetnek felelőtlen hitelfelvevők. Az államnak azonban nem fizetni kellene sem a "felelős" sem a " felelőtlen" hitelfelvevők helyett, hanem jogot és igazságot szolgáltatni egy ma már nyilvánvaló banki csalássorozattal szemben!
Én sem adnám meg a személyi igazolvány számomat!Re: Re:
Rendes forintalapú hitelt szerettünk volna, a bankban azt mondták csak ez van!Re: Re: Budapest
Nagyon jo
re : Nagyrábé
SENKI SOHA NEM MONDTA SE NEM IRTA AZT HOGY AZ ÁLLAMNAK KELL BÁRMIT IS
FIZETNI A DEVIZAHITEL CSALÁS UZSORAKAMAT ÁLDOZATAINK
CSAK AZT KÉRJÜK MIVEL FORINTOT KAPTUNK FORINTHITELSZÁMLÁRA ÉS NEM
DEVIZÁT DEVIZAHITEL SZÁMLÁRA EZT KORMÁNYI SZINTEN OLDJÁK MEG
AZAZ A KORMÁNY MONDJA KI TÖRVÉNYILEG HOGY EZ A KÖNYVELÉSI MANIPULÁLT HITEL SEMMIS
ÉS KÖTELEZZE A BANKOKAT A RENDES ELSZÁMOLÁSRA...AKI EZ A "" MOCSKOS"" PÉLDÁTLAN ELJÁRÁS MIATT
ELVESZTETTE MINDENÉT KÁRPOTOLJÁK
AZON KIVÜL A FELELÖSÖKET BÜNTESSÉK MEG UGY AHOGY NÁLUNK FEJLETTEBB ORSZÁGOK TETTÉK
ENNYI.....REMÉLEM ÉRTHETÕ
| This discussion has been closed. |