A neonáci Jobbik

Quoted post

Láng Judit - Roma Parlament

#41 Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-03-31 09:39

A legutóbbi népszámlás adatai szerint 315 ezer ember vallotta magát romának. Gondoljatok bele: az eddig ismert '90-es évek közepebeli Kemény István (szociológus) féle kutatások és statisztika szerint 500-800 ezer cigány volt az országban. Abból ítéltek meg bennünket romákat a népszámlálásnál, h. ki látszik annak. És most napjainkra meg félünk felvállalni. MIÉRT? A demokráciában nincs félelem!
A jobbik, akihez kapcsolódnak a náci félkatonai szervezetek, - egy közelmúltban hozott bírósági döntés kapcsán, nem hívható náci pártnak, mert kutatók is mondják, h. nem az: hivatkozott a bíró.
Mutassuk meg az aláírásunkkal, hogy igenis náci párt a jobbik, mert annak látszik, és az is. Mert mi tudjuk, h. mit művelnek velünk, romákkal: ki a jobbikkal a Parlamentből!

Kétezer aláírás kell: lássák, h. hányan gondolják a jobbikot náci pártnak. Ha ez beigazolódik róluk, nem maradhatnak a kormányzatban.

Legyen egységes az akaratunk! Álljunk össze antifasiszta ügyben! Írjátok alá legyetek kedvesek a MAGYAR BÁLINT által indított petíciót és osszátok tovább is, h. mindenkihez jusson el, mert közös érdek, és nekünk romáknak különösen az! Fontos!
köszönöm, ha ennek a jelentőségét megértitek,
üdvözlettel mindenkinek:
Láng Judit

Válaszok


Vendég

#47 Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-03-31 10:07:10

#41: Láng Judit - Roma Parlament - Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

A demokráciában nincs félelem, de itt sajnos már demokrácia sincs. Amit a fidesz elkezdett a jobbik a végletekig vinne. Szomorú, hogy mégis nagyon sok embernek tetszik ez a primitív,szellemileg és  erkölcsileg korlátolt agresszív önmagát szervezetnek nevező csőcselékből összeállt csűrhe. Én nem vagyok sem roma, sem zsidó, csak EMBER, és ezen nációk tagjai is EMBERek.

Ezeknek az embereknek legnagyob része szerintem önértékelési zavarokban, kisebbségi érzésben, beteges hatalom-és birtoklási vágyban szenvedő beteg elme, aki ezekben az eltorzúlt, -demokratikusnak és emberinek egyáltalán nem mondható- ideológiákban és cselekedetekben vezeti le hajlamait.

Igenis hogy náci,  a parlamentben semmiféle rasszizmusnak nem lehet helye.


Vendég

#52 Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-03-31 10:51:26

#41: Láng Judit - Roma Parlament - Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből! 

 Nagyon nagy baj, hogy Orbán Viktor kiengedte a szellemet a palackból, még első regnálása idején (1998-2002). A szellem Vona, Gyöngyösi és az összes JOBBIK-os képében teljesen felbátorodott, hiszen semmilyen ténykedésük nem von retorziót maga után. Szomorú, hogy mindent büntetlenül tehetnek. Ez látszott már a 2006-os zavargások idején, ott kaptak vérszemet. Sajnos a 2/3 birtokában Orbán mindent enged nekik, ők meg visszaélnek ezzel. Nagyon veszélyes játék.


Vendég

#216 Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-04-28 10:10:55

#41: Láng Judit - Roma Parlament - Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

El lehet menni,ha nem tetszik valami! A Demokrácia Bajnoka, Ferike is megmondta!