A neonáci Jobbik

Láng Judit - Roma Parlament

/ #41 Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-03-31 09:39

A legutóbbi népszámlás adatai szerint 315 ezer ember vallotta magát romának. Gondoljatok bele: az eddig ismert '90-es évek közepebeli Kemény István (szociológus) féle kutatások és statisztika szerint 500-800 ezer cigány volt az országban. Abból ítéltek meg bennünket romákat a népszámlálásnál, h. ki látszik annak. És most napjainkra meg félünk felvállalni. MIÉRT? A demokráciában nincs félelem!
A jobbik, akihez kapcsolódnak a náci félkatonai szervezetek, - egy közelmúltban hozott bírósági döntés kapcsán, nem hívható náci pártnak, mert kutatók is mondják, h. nem az: hivatkozott a bíró.
Mutassuk meg az aláírásunkkal, hogy igenis náci párt a jobbik, mert annak látszik, és az is. Mert mi tudjuk, h. mit művelnek velünk, romákkal: ki a jobbikkal a Parlamentből!

Kétezer aláírás kell: lássák, h. hányan gondolják a jobbikot náci pártnak. Ha ez beigazolódik róluk, nem maradhatnak a kormányzatban.

Legyen egységes az akaratunk! Álljunk össze antifasiszta ügyben! Írjátok alá legyetek kedvesek a MAGYAR BÁLINT által indított petíciót és osszátok tovább is, h. mindenkihez jusson el, mert közös érdek, és nekünk romáknak különösen az! Fontos!
köszönöm, ha ennek a jelentőségét megértitek,
üdvözlettel mindenkinek:
Láng Judit