Össznépi bizalmatlansági indítvány az Orbán kormány ellen

Quoted post

Gyurkó Tibor Zoltán

#10

2013-03-24 16:27

Feljelentést teszek Bárány Sándor ellen hivatalos személyként bűnszervezetben elkövetett két rendbeli emberrablásban való részvétel, színlelt büntetőeljárásban társtettesként való közreműködésért, több rendbeli közokirat meghamisítása és több rendbeli bűnpártolás bűntettének elkövetése miatt!

1.Nyom.433/2012. számú 2013.02.15.-én kelt nyomozást megszüntető határozatában Waltner Rolland patkány ezt írja: "Gyurkó Tibor Zoltán a Központi Nyomozó Főügyészségen 1.Nyom.216/2012.számú eljárással összefüggésben a 2012.március 26.-i beadványában azt állította az ügyben eljáró Bárány Sándor ügyészről, hogy nevezett az ügyben a jegyzőkönyvet meghamisította."

Bizony nem véletlen, hogy a mocsok zsidó Waltner Rolland 02.15-re állította ki utólag... az általam március 22.-én átvett iratot, hiszen 02.15.-én kaptam meg a ceglédi bíróságon Kiss Ernő dandártábornok elmebeteg, idióta saját lányával nemi életet élő féltestvérének, Vannai József élettársának, Balika Jánosnének a "feljelentés kiegészítését". A csatolt dokumentumon jól látható az iroda vezető aláírása és az is, hogy a kiegészítés a 2011.01.13.-i feljelentéshez képest is 2011-03.01.-én érkezett! Ez okirati bizonyíték, hogy a köcsög zsidó Bárány patkány közokiratot hamisított, hiszen ő birtokában volt az információnak, míg én csak a múlt hónapban jutottam hozzá! Tény tehát, hogy Bárány Sándor közokirat hamisító patkány, tehát az állításom igazolva van!
Az aljas zsidó Bárány patkány tudta, hogy a négy gyereke közül egyet sem felnevelő dandártábornoki idióta, Balika Jánosné a rágalmazás bűncselekményét is elkövette, hiszen sem a ceglédi ügyészség sem Bárány köcsög patkány nem bizonyította, hogy az alábbi sms-t küldtem volna a dandártábornoki elmebetegnek: "Ne arcoskodj te kurva inkább neveld fel, bár eldobtad a 4 gyermekedet küldök majd a Telepi u.63-ba is belőle, megyek a gyivibe és elveszem tőlled a gyermekeidet és levonatom a pénzt tölled."
Köcsög Bárány patkány, te mocskos zsidó féreg! Ne a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség közokirat hamisító háta mögé bújj, hanem erre itt és most válaszolj!
Mondd ki te elmebeteg zsidó patkány, hogy a dandártábornoki idiótának három hónap és 20 nap után is joga van feljelentést tennie magánvádas eljárás keretében és nyugodtan rágalmazhat a hozzád hasonlóan elmebeteg idióta!
Bárány mocsok zsidó patkány! Okirati tény, hogy az aljas hulladék Márta Mária "bíró" közokiratokat hamisított, bűnpártolást követett el! Előbb törvénytelenül meghallgatást tartott, majd szintén jogtalanul megküldte az iratokat az ügyészségnek, de előtte még bűntetőeljárást indított ellenem és a feleségem ellen a moslék patkány!

Elmebeteg Bárány patkány, hozd nyilvánosságra, küldd meg nekem a feljelentésed bíróságon érkeztetett bélyegzővel, ügyirat számmal és bírói aláírással hozott, jogszabállyal indokolt határozatot, melyet én a helyi postán dátumot megnevezve és aláírva átvettem!
Waltner köcsög zsidó patkány! A határozatod törvénytelen, mert a születési időpontom legépelése is meghaladta az "értelmi" szintedet, ráadásul a "joghatályos magánindítvány" bírósági ügyszámát sem közölted, te elmebeteg féreg! Waltner patkány 2012.09.24.-i határozata, melyben az elmeorvosi vizsgálatomat rendelte el, szintén törvénytelen, a nem létező "joghatályos" magánindítvány hiányában és az irat bizonyíték a közokirat hamisításra!

Waltner patkány határozata és a "szakértő"szerint nekem, mint "gyanúsítottnak" "paranoia elmebetegségem van, amely olyan mértékben torzítja érzékelésemet és ítélőképességemet, ami eléri a súlyos elmekóros szintet és kizár engem abban, hogy cselekményeim következményeit felismerjem, illetve a felismerésnek megfelelően cselekedjek."
Waltner mocsok zsidó patkány, az elmebetegéged kizárja, hogy belásd, nincs ellenem semmilyen magánindítvány és csak tetves zsidó köcsög csürhédnek a műve az alaptalan büntetőeljárás ellenem te rühes zsidó féreg! A két zsidó köcsög "szakértőt" tárgyalásra beidéztetem és aljas bűnpártoló elmebetegségükkel szembesítem!

Waltner patkány! Küldjed a "szakértőid" iratát és azt is, hogy mennyiért csinálták, megküldöm a NAV-nak, bizonyítva a költségvetési csalást!
Tényként állapítom meg, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség ügyészei Bárány Sándor, Farkas Kornél, Waltner Rolland, Keresztes Imre és Kutron Katalin törvénytelenül, önhatalmúlag jegyzőkönyvbe foglalva a nem létező magánindítványos feljelentést, ellenem indítottak nyomozást és kétszer előállítottak, duplán törvénytelenül is az életemet veszélyeztetve! Ezen bizonyíték alapján a degenerált zsidó Waltner patkány által 02.15.-én hozott határozata is, mint az összes többi, közokirat hamisítást valósít meg és természetesen törvénytelen!
Bárány patkány Sándor a KNYF-nél megtett két feljelentésemet, melyben Kovaliszky Ágota bírót jelentettem fel közokirat hamisításért és a Fapadoskönyv.hu kft-t nagy értékre elkövetett csalásért, "jegyzőkönyv kijavítása iránti kérelemként" értékelte és megküldte a feljelentett közokirat hamisító bírónőnek...A bírót Farkas Kornél ügyész, - aki Farkas András rokona - bűnszervezetben megvesztegette. A 2012.05.22.-i tárgyaláson a megvesztegetett bíró Kovaliczky Ágota beismerte a vesztegetést! A két megnevezés nélküli irat száma 216/2012 és 216/2012/14-II. Az általam csatolt, a NAV Bűnügyi Igazgatóságán meghallgatásomkor készült jegyzőkönyv, melyet költségvetési csalás és csődbűntett miatt vettek fel bizonyítja, hogy Bárány Sándor mivel nem indított nyomozást a csalók ellen, elkövette a két rendbeli bűnpártolást!
A Fapadoskönyv.hu kft tulajdonosa az offshore cégein keresztül a fideszes vállalkozó Nobilis Kristóf: ciprus, panama...

Nobilis Kristóf, a magyar Murdoch

Hová tűnt a fideszes offshore-lovag 100 milliós támogatása? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QHZFX_UTqPs#!

A fideszes bűnpártolóknál hosszú a lista, Orbán Viktor, Navracsicska...majd "nyomoz" a zsidó Bárány patkány, a fidesz csicska!

Kásler Árpád üzenete az Országhoz http://kaslerarpad.hu/?p=3083

"Senkit sem hagyunk az út szélén..." aljas hazaáruló Orbán patkány, te voltál az aki ezzel a hazugsággal előrukkoltál!

2013.03.24. Gyurkó Tibor Zoltán

Válaszok

Kisördög

#46 Re:

2013-03-25 17:25:46

#10: Gyurkó Tibor Zoltán -

Uram, ez itt nem a kurucinfo honlapja, ahol büntetlenül mocskolódhat-köpködhet-fújtathat! Az efféle útszéli, nemhogy rossz falusi csehókba, de még trágyadombra sem való szöveget inkább újnyilas haverjai körébe tarogassa, ahol minden bizonnyal tárt karokkal és szeretettel várják magát, de itt a lehető legmélyebben MEGVETIK! Úgyhogy itt EGYSZER ÉS MINDENKORRA hagyjon fel az ilyesmivel!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-24 15:09:16



Vendég

#96 Waltner Rolland!Re:

2013-06-24 15:22:40

#10: Gyurkó Tibor Zoltán -

Waltner Rolland ügyészhez én is tudok véleményem szerinti terhelő adatokkal szolgálni. Az igazság szolgálatában csak erkölcsi normákat betartó,feddhetetlen ember szolgáljon!