A közoktatásért!

Quoted post


Vendég

#515 Re: tankönyv

2013-03-21 21:17

#513: Elkeseredett - tankönyv

Persze, hogy van, most is benn vagyok a felületen. Tetű lassú, nyugi, 20 perc, míg beérsz. Aztán "Betöltés folyamatban..." és csak forog, forog. Közben netezek, kártyázok egy kicsit. A belső felület lassú, fapados, bonyolult. 730 tanulóra ez lehetetlen határidőig. Délután látta a vezetőm is, levelet írt a tanker.-nek. Még a múlt hetire sem válaszoltak. Úgy látom, nem tudjuk tartani a határidőt.

A biztonság kedvéért felvettem videora, hogy 10-15 percig csak forog egy kattintás után. Kiírom CD-re, saját védelmemben. (a reflexek működnek)

Közben minden intézményvezető az adatszolgáltatással van elfoglalva: kollégák végzettségei (középiskolai is), tanfolyamai, kiskorú gyermekek száma, várható végkielégítés összege... Ha szerencsések vagyunk, már ápr. végén kiderül: ki megy, ki marad. Ha nem, akkor csak augusztusban.

No, ez itt a lényeg, nem a tankönyvek grammja.

Válaszok

Elkeseredett

#516 Re: Re: tankönyv

2013-03-21 21:27:12

#515: - Re: tankönyv

Hát pontosan ez a gondom nekem is. De a szövegükből úgy tűnik, jövő pénteken bezárják a kaput. És én se fogok végezni időre. Tuti. Eddig (du. 4 óta!!) egyetlen osztályt sikerült létrehoznom, ott is csak egyenként tudtam felvenni a tanulókat, pedig szerintük van lehetőség csoportos felvételre is. De hiába követem a hülye instrukcióikat, nem jön össze! És most még csak  a gyerekekkel bajlódom.Hol van még   a tankönyvrendelés...