A közoktatásért!

Quoted post


Vendég

#502 tk.

2013-03-20 00:05

http://tankonyvrendeles.kello.hu/media/wysiwyg/pdf-tkrendeles/fontos_tudnivalok_v3.pdf

"Hétfőn kapta az iskola a szerződést, aláírva visszaküldte. (Postán!!!) Ha majd elküldik a jelszót a tankönyvfelelősnek, akkor elkezdheti kitölteni. (Ha minden jól megy, talán pénteken visszakapja - 22.) A diákok adatait ellenőrzi, majd minden gyerekhez egyenként a rendelést felviszi a rendelést. Aztán kinyomtatja, a diák hazaviszi, aláíratja, visszahozza, aztán véglegesíti. 700 fő esetén nem 2 perces munka tanítás mellett. 26-án oda kell adni és reménykedni, hogy másnap visszahozza, mert aztán szünet. 29. a végső határidő...
Ja, diákonként bruttó 100Ft+áfát kap érte.
Aztán megkapja a diákokra kicsomagolt könyveket, amelyet rejtély, hogy hogyan vesz át, mert le lesz fóliázva. Ki lesz a felelős, ha nincs benne valami? Átszámolni befóliázva? Nem kis meló..."

Válaszok

Elkeseredett

#503 Re: tk.

2013-03-20 08:26:42

#502: - tk.

Micsoda információözön! Kösz a linket! (Bár a szöveg nem szól az előzetes felmérésről, mikor is meg kell érdeklődni a szülőktől, mely könyveket kérik és melyeket nem. Ez is sok idő!!) Én már jeleztem, hogy jövőre nem csinálom. Nem vagyok mártír. És nem hiszem, hogy idén  határidőre elkészülök vele. És akkor mi lesz? Kirúgnak?