A közoktatásért!

Quoted post

Tudorka2

#427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-26 00:03

#426: - Re: Re: Re: Re: Re: Sztrájk

Ajaj. Honnan olyan biztos benne, hogy jól neveltek bennünket a szüleink, kedves Vendég??? Miért ne szólhatna bele a szülő, h mi történik az iskolában? Sokkal nagyobb mértékben bele kellene szólnunk. Egyik elit biskolánkban 1 év kellett, amíg a tanári kar belátta, h 15 perc alatt nem tud az iskola megebédelni. Pedig a legelején is mondtuk. Vagy még jobb ötlet: nem szabad a folyosón a földre leülni. Ezt végül a diákok ellenállása miatt nem vezették be. Rengeteg fölösleges korlátozás. Mi szülők sokkal többet tudnánk segíteni az iskoláknak, ha a tanárok partnereket látnának bennünk. De csak újabb teher vagyunk. S mi udvariasan hallgatunk. Mert a szüleink belénk nevelték, h nem vagyunk fontosak. meg a gyerekeink sem annyira fontosak, h felvállaljuk miattuk a konfliktusokat. A nyílt, érdemi beszélgetések többet segítenének mint bármi más. De a nyílt beszédet a kinyilatkoztatások eleve ellehetetlenítik. Kinek van kedve, ki az a hülye, aki leáll a szülők szerepéről vitatkozni egy pedagógussal, aki szerint nem neveljük jól a gyerekeinket???

Válaszok


Vendég

#428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-26 15:36:31

#427: Tudorka2 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sztrájk

........Kinek van kedve, ki az a hülye, aki leáll a szülők szerepéről vitatkozni egy pedagógussal, aki szerint nem neveljük jól a gyerekeinket???.....

Erről beszéltem: D              Kinek van kedve, ki az a hülye, aki leáll a pedagógusok szerepéről vitatkozni egy szülővel, aki szerint nem neveljük jól a gyerekeiket??? - kérdezhetik a tanárok.

Hát ez az!

Hja kérem,  a szög és a zsákja.

Mondjuk a jólneveltségre a példát nem a fórumról venném. Nem kell elbízni magunkat szülőként.