Méltányos szippantasi díjakat Debrecenben!


Vendég

/ #16

2013-02-03 12:05

Igazság szerint, mostani döntéshozóink eddigi gyakorlatába ez a történet teljesen beleillik...
Csökkentsük a rezsit! A csúnya külföldi érdekeltségű "energia" cégek ne rajtunk gazdagodjanak! De....ők is fizetnek adót -illetve mi- , bár a nyereség arányosan kisebb részét, mint egy magyar tulajdonú cég, de mégiscsak állami bevétel. Most ez is csökken valamelyest...!
Megoldás : keressünk olyan területet amit házon belüliek működtetnek. A sz..., nem kell a németnek, a sajátját is ideküldi, láttuk. Emeljük meg ezt a díjat -aminek egy részét még adóvá is alakítunk- kb. 3-sorosára, adjunk egy kis kedvezményt, így marad 2,5-szeres. Minden megoldva. Az áramon, gázon adtunk átlag 40 ezret. Ez korrektül meg is jelent a számlákon, én a saját háztartásomban kb. 30 ezret fogok érezni. Az új szennyvízdíj miatt kb. 80-100ezret bukok. Ez 70ezer mínusz, ami a mi kis családunk rezsijét kb. 15-20%-al növeli 2012-höz képest. Ez a demagógia!!!
Ennek egyetlen pozitívuma, hogy az adótartalma javítja az államháztartás egyenlegét. Azt is csak azért, mert mindenki tudja, hogy a magyar cégek arányosan több adót fizetnek. Az én munkahelyem is ilyen, ksh adatokkal tudom bizonyítani!
Szóval ügyes, nagyon ügyes.......