Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben


Vendég

/ #308 Re: Növeli, ki elfödi a bajt.

2013-01-22 14:22

#48: - Növeli, ki elfödi a bajt.

Igen Tisztelt Bayer Úr!

Az rendben van, hogy beszélni kell a cigánybűnözésről, az is rendben, hogy tenni kellene érte, vagy miatta valamit!

Viszont kérdem én Öntől (aki a cigányokmellett élek születésem óta 55 ) mit tehetek én, vagy a másik honfitársam?A törvényhozóknak kellene olyan döntéseket hozni, ami visszaszorítaná a cigánybűnözést! Önnek lehet jobb lett volna az újságban megjelent írása helyett a parlamentben előterjeszteni külömböző szigorításokat az erőszakos bűnözések ellen és nem csak a cigányokra vonatkozóan!

Most a 2/3- dal mindent ellehet fogadtatni, akkor az erőszakos büncselekmények szigorítását miért nem szorgalmazza senki? Persze tudom én, hogy sok fehérbőrű honfitársunk ugyanúgy sok erőszakos büncselekményt követ el, csak annak nem nyilvánít a sajtó akkora vizhangot, így nem is hergeli annyira a közvéleményt, de a bűneiért ő is ugyanúgy feleljen!

Elsősorban munkát kellene nekik adni, mert amíg nem dolgoznak addíg mindíg bűnözni fognak! Olyant nekem ne állítson senki, hogy "mert nem akarnak dolgozni" az nem igaz! Nem veszi fel őket senki már eleve az előitéletek miatt!

Tehát "száz szónak is egy a vége" a törvény kemény szigorítása volna a megoldás, és ezt Önök tudják megtenni ODAFENT A PARLAMENTBEN!

János