Tiltakozás a Mozgáskorlátozottak Iskolája megszüntetése miatt!

Bukta

/ #79 Az aláírásokról

2013-01-19 12:27

Kedves "Harcostársak"!

Kérlek szépen Titeket, hogy figyeljetek kicsit jobban, amikor a neveteket adjátok ehhez a petícióhoz. Ugyanis attól tartok, sem az elgépelt, sem a becenévvel szereplő aláírások nem lesznek érvényesek. Úgysem vagyunk sokan, sajnos (még eddig): minden aláírás számít, ne engedjétek veszni a sajátotokat!

Senkit sem hívnak úgy, hogy mondjuk Kovácsné Marika. Vagy Kovács Lajosné, vagy Nagy Mária, vagy Kovácsné Nagy Mária. Továbbá úgy sem hívnak senkit, hogy például Kiss Andi. A hivatalos neve Andrea. Aki pedig csak a kezdőbetűit adja meg, az végképp nem segített rajtunk, annyi, mintha alá sem írta volna. Ha inkognitóban akar maradni, választhat ilyen lehetőséget, de a kezdőbetűkkel nem megyünk semmire.

Tudomásom szerint a rendszer csak egy aláírást fogad el egy adott E-mail címről, így arra kérek mindenkit, aki hibás névvel került föl a listára, hogy törölje a már meglévő aláírását, és próbálkozzon újra, teljes és hivatalos névvel. Nem vagyunk olyan sokan, hogy ilyen apró figyelmetlenségek miatt elveszíthessünk akár egyetlen aláírást is.