Tiltakozás a Mozgáskorlátozottak Iskolája megszüntetése miatt!


Vendég

/ #61

2013-01-17 11:30

Ne csodálkozzatok!
Ez a mai recept: beijesztés, "hogy bezárjuk" aztán "nem zárjuk be csak egy részét". Mindenki örül és elfelejti, hogy amit bezártak abból mi lesz. Ja és azt is, kinek a bankszámlájának végére kerülnek majd nullák szép számmal a (reorg, újra hasznosítás, átépítés stb, de mindenképpen valami a hatalommal összekapcsolható projekt végén).
Akinek kétségei lennének nézze meg pl. az ELTE Tanítóképző gyakorlójának esetét. Szép több épületből álló ingatlan a XII. kerület szívében. Azt sem tudta fenntartani az ELTE, így "megmentette" az önkormányzat. Tehát csak az egyik épületből lesz garázs, vagy iroda, pláza.
...és még felháborodni sem érdemes, mert ezt nem a gonosz FIDESZ vagy MSZP csinálja velünk! Mi csináljuk magunkkal magyar emberek, aki ilyen vezetést tudtunk csak kitermelni, és most hogy itt van -évtizedek óta- még mindig csak sipákolunk, "hogy azok ott fent". Inkább javaslom,hogy mindenki üljön le a családjával, barátaival, szomszédaival és addig ne álljon fel, amíg nem tud egyetértésre jutni arról, hogy:
- mit, hogyan és kiktől tanuljon a gyerek... és hogy lesz ebből majd tervezhető élete
- hogyan és mitől lesz megélhetést, nyugalmat biztosító munkája a felnőtteknek
- miből fognak élni az idősek, azaz majd mi néhány év múlva

Szép dolog az összefogás és az egyetlen esélyünk, érdemes használni és nem csak a bajban. A demokrácia úgy kell működjön, hogy ha egy közösségnek problémája van szól a vezetőinek, hogy oldják meg. Végül is ezért választottuk őket. Ha nem így tesznek, rosszat választottunk és el kel távolítani, ha ők maguk generálják a problémát akkor pedig el kell gondolkodni (a családdal, barátokkal, szomszéddal) és egyetértésre jutni, mert senki sem fogja megcsinálni helyettünk, NEKÜN

A közösségszervezés profi módját választottátok, okosak vagytok és korszerűek!