Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Magyar Klára

/ #213 Re: Re: Re: Re:

2013-01-14 19:28

#208: dalma - Re: Re: Re:  

 Kedves Dalma, már ha Dalma vagy egyáltalán, mert ilyen alpári stílust általában tanult  ember nem ereszt ki a szájából, szóval kedves Dalma!

Nem voltam sportoló, tornából felmentett voltam. A 6-os villamoson 3x loptak meg cigányok, nem voltam tőle vidám, de próbáltam úgy védekezni a harmadik eset után, hogy jobban vigyáztam a táskámra, kabát alatt hordtam télen, vagy a hasam előtt tartottam. Életformámból adódóan sötétedés után nem jártam az utcán, ha netán este színházba mentem, taxival mentem haza és megkértem a sofőrt, hogy várja meg, míg becsukom az ajtót belülről. Mind megtette.

Látod,  én semmi rosszat nem írtam, te mégis lekezelően, megpróbáltál földbe döngölni. Nem tudom, miért. Én most szépen válaszoltam neked és továbbra is azt mondom, hogy a gyűlölködés nem visz előre.

Még annyi: megkérdőjelezted, hogy magyar vagyok-e egyáltalán. Nem csak a nevem, magam is magyar vagyok, családunk családfáját a bátyám 1762-ig visszavezette. Ha ez nem történt volna meg, akkor is magyar lennék, hiszen Budapesten, Magyarország fővárosában születtem magyar szülők gyermekeként.