Petíció a BGF-KKK 2012. évi órarend változtatásai ellen.

Én sem értek egyet

/ #25 Kedves #24-es hozzászóló

2012-12-22 22:40

Az órák jobb eloszlását nem érzékelem, hétfőn és pénteken egy darab órám sincs, cserébe szerdán reggel 9.40-től 17.00-ig vagyok benn, csütörtökön 8.00-tól 18.45-ig (ha sikerül beférnem az első órába, mert a másik ugyanebből 20.30-ig tart, mert utána tartják). Akkor hogy is van ez?

Elméletben lehet, hogy jól hangzik a dolog, de a gyakorlatban eddig sem működött. Eddig is voltak órák hétfőn is, meg pénteken is, és voltunk páran, akik igenis bejártak ezekre az órákra. A többiek meg magukra vessenek, megoldották másképp, vagy csak egyszerűen dolgoztak, mert dolgozniuk kell! A levelezős megoldás meg szintén pénzbe kerül, ráadásul az ehhez járó diákigazolvánnyal nem lehet annyi kedvezményt igénybe venni, mint a nappalis diákkal, és inkább hagy ne hasonlítsunk össze egy nappali és egy levelezős diplomát.

A tanárokat kellene végre tájékoztatni, hogy tartsanak az eddigi órarendbeosztás mellett órát pénteken és hétfőn is (bár ahogy mondtam, ez eddig is így volt), és az órákat kezdjék és fejezzék be pontosan, mert akkor elegendő a 10 perces szünet. Az étkezést eddig mindenki meg tudta oldani, tudtommal senki nem halt még éhen, és nincsenek étkezési zavaraik sem.