Tárgyalásokat a felsőoktatásért!

danibusz

/ #84 Vissza se néz...

2012-12-20 09:40

Jó, ez valós probléma. Viszont azzal érvelni, hogy a szerződést itthon maradásra kell kihegyezni, az nekem fura. Az adó és a fizetés (pénz) teljesen más kategória? Szóval az adóból lesz gazdag az ember. Én is akkor sok adók fogok gyűjteni a bankban.
Ha vissza kéne fizetniük, nem itthon 47000 Ft-ból éhen halniuk (mivel munkahelyek zárnak be, de ez nem tartozik ide, ugye?), akkor olyan 80% meg is tenné. De ez nem megy el önökig, mivel pénz, meg "hazaszeretet" megy az önök fejében. Vagyis ha itthon szenvedsz (most más nincs), akkor vagy igaz-magyar!
Tiszta gyűlölet ez.

A másik meg az, hogy miért is mennének ki külföldre? Mivel itt mindennek jó lenni, csak dolgozó magyarnak nem! Egy külföldi jobban él itt, mint egy dolgozó. Hát akkor jó, hogy "nem adunk semmit az országnak"! Inkább külföldről segítjük az embereket. De aki nem pesti, az vidéki, aki nem tartózkodik egy vonalon belül, az hazaáruló.
A "kitanítjuk, oszt' ehúz" meg vicces. Magyarországon sok a segélyen garázdálkodó ember is(adócsalók,stb), legalább annyi, mint "ingyenélő" (ó, te irónia) egyetemista. Ők viszont kellenek szavazatnak! Így inkább bántsuk az értelmiséget, az legalább figyel!