Tárgyalásokat a felsőoktatásért!

rezangyal

/ #18 Re: Re: Re: ellenvélemény

2012-12-18 13:21

#16: - Re: Re: ellenvélemény

Tenyleg?

Nem is tudom, de ezt nem a ballib media irta, hanem a fidesz sajat maga:

"Mindenki számára megteremti a felsőoktatásban a továbbtanulás lehetőségét a kormány a tegnap elfogadott új keretszámokkal – jelentette ki Giró-Szász András a tegnapi kormányülésről szóló kormányszóvivői tájékoztatáson."

(Itt a forras, ha nekem nem hiszel, szoval a kormany sajat oldala, december 6-i keltezesu cikkeben: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-kormany-celja-a-felsofoku-vegzettseggel-rendelkezok-szamanak-novelese)

Aztan Orban Viktor Brusszelbol uzent, hogy hetvegere hazajon es megoldja a gondot. Szombaton beszelgetett a Fidelitas-os barataival, es a sajat Facebook-os videouzeneteben mar arrol volt szo, hogy eltorlik a keretszamokat.

Tudod, azokat az ujakat is, amiket Giro-Szaszek meg december 6-an emlegettek.

Szoval ennyit arrol, hogy hany eve is tervezikl, meg hogy mennyire nem kezivezerlessel mennek a dolgok Fidesznel.

Azt direkt a vegere hagytam, amirol az egesz peticio szol, es amire ezidaig nem erkezett erdemi cafolat (csak az, hogy ha nem hiszel Viktornak akkor agymosott ballib vagy), miszerint ebbol a fontos dontesbol kihagytak az erintetteket.

Hol vannak a konkret esettanulmanyok? Hogy mi tortenik, ha eltorlik a keretszamokat, ahogy most szombaton kitalaltak? Rovid tavon es hosszu tavon? Es ez mibe kerul (penz, ido)? Kivel beszeltek ezt meg es mikor?.

Magyaran: kapkodos otleteles zajlik, konkret utanajaras es az erintettekkel valo egyeztetes nelkul. Errol szol a peticio.