A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE


Vendég

/ #17 Elgondolkodtató- Az ember esze meg áll--

2012-11-11 19:16

http://www.hitvallasom.hu

ELGONDOLKODTATÓ!—AZ EMBER ESZE MEGÁLL!!!—HÁTÁN A SZŐR FELÁLL!!!

A „nemzetinek” mondott, megszorításügyi és adókivetési kormány alig több mint kettő éves ténykedése alatt,semmit be nem tartva ,választóinak tett ígéretéből,hadat üzent a nemzetnek.
„Kettő hét alatt rendet teszünk” című fejezetbe írhatjuk az egyre jobban elszaporodó erőszakos bűncselekmények elterjedését.
„Senkit nem hagyunk az utcán” című fejezet alá nyugodtan írhatjuk a gőzerővel folyó kilakoltatásokat!
Megsegítettük a devizásokat felsorolásba nyugodtan írhatjuk a kormányzó párt holdudvarát.

Mindezt hogyan tudja kivitelezni?
Az ország házában üléseznek 2/3 fölénnyel, a képen látható és ahhoz hasonló-tisztelet a kivételnek-
minket úgy mond képviselők, zsíros fizetéssel, általunk el és kitartott,esküjükhöz méltatlan,ellenünk törvényeket gyártó,emberhez hasonló,de nem emberként viselkedők és még ókor az ülésterembe is benéző hölgyek és urak!

A diktátori hajlamtól alig mentes Viktor úr és pártja megrendelésére, futószalagon gyártják a már szinte át sem látható törvényeket,fokozatosan megszűnik Magyarországon az igazságszolgáltatás és átveszi helyét a jogszolgáltatás!
A jogszolgáltatás érvényesítésére ügyészségek,bíróságok,nem mindig elfogulatlanul reagálnak.
A kényszerintézkedéseket teljesítő,”szolgálunk és védünk” szlogent használó rendőrség átment pénzbehajtó üzem módba. Erősítésükre a tűzoltók is fegyverrel lesznek ellátva és a tartalékosnak jelentkező katonáknak nem kell jövedelem adót fizetni?
AZ ÁLLAM NEM VÉDI MEG ÁLLAMPOLGÁRAIT

Söralátét nagyságú adóbevallás helyett minden idők legnagyobb bürokráciáját tapasztalhatjuk,a holdudvar részére létrehozott kormányhivatalok,járási hivatalok „munkahely teremtő” létrehozásaiban.
Ne adj Isten az egymillió munkahely ígéret jön be,mármint annyi munkanélküli lesz.

MA MÁR MINDEN JÓZANUL GONDOLKODÓ EMBER ELŐTT VILÁGOS,HOGY SEM AZ ÁLLAM ADÓSSÁG,SEM A DEVIZA ADÓSSÁG NEM FIZETHETŐ VISSZA! SŐT A DEVIZA ÁRFOLYAM INGADOZÁSRA HIVATKOZOTT KAMAT ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉGEK VÉGETT FELVETT EGYÉB HITELEK,KÁRTYÁK FELHASZNÁLÁSA,ÁT ÜTEMEZŐ HITELEK,KÖZMŰTARTOZÁSOK VÉGETT LE NULLÁZÓDOTT EMBEREK ÁLLAMI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL ÉHSÉGBEN,UTCÁN PUSZTULNAK EL!
A magyar nép nehezen ismeri be tévedését. Előre borítékolható volt,hogy a narancssárga égbolt,egy párt rendszer, előbb utóbb a diktatúra irányába akar elmozdulni! A történelem ismétli önmagát!
Most pedig a legelkeserítőbb,hogy a múlt történéséből nem tanult nép összefogás helyett,valamiért és nem valakik ellen,nem embertársain akar segíteni,LÉGYSZÍVES ÍRD ALÁ,hanem a múlt 7+1 évét elfelejtve,megint nem gondolkodva, Bizonyítja ezt a több mint húsz szoros annyi aláírás mennyiség!

ISTENEM ÓVD HAZÁMAT! VILÁGOSÍTSD MEG NÉPEM ELMÉJÉT!