A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE

Képviselő Urak és Hölgyek!A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE


végett peticióval fordulunk az ország jelenlegi, a népakarattal szembe menő kormánya és az országházba bejutott képviselőkhöz!


INDOKLÁSUNK:

1/ Váratlanul megérkezett a hideg idő! Szociális munkásaink éjt nappallá téve sem győzik már a hatalmas számú hajléktalant ellátni!

2/ Valamire való gazda kutyájának ólat épít és naponta egyszer meleg étellel kínálja a jószágot!

3/ A bíróságok egyre gyakrabban adnak igazat a hitelbe belefulladt adósoknak!

4/ A kormányzó elit egyetlen választási ígéretét nem tartotta be! Nincsenek beígért munkalehetőségek, nem működik, vagy nem megfelelően eszközkezelő, nincs segítség a bajbajutottaknak!

5/ Csak szűk rétegnek hozott megoldást az úgy nevezett „segítség”! („Árfolyam gát”)

6/ Mára már nyílt „titok”, hogy a deviza hitel a XXI. század legnagyobb pénzügyi csalása volt! Jogi nyelven ezt hibás banki terméknek nevezik – most már világszerte. Devizában nyilvántartott és elszámolt hitellel van összemosva. Közben számos, ma már bíróságok által is elismert pénzügyi törvénytelenséggel „fűszerezték” - ködösítő kísérletként, nehogy az önhibájukon kívül bebukott hitelesek legalább 0-ásra hozhassák ki az ügyletet!

7/ Rémítően magas azoknak a száma, akik „devizahitelüket” erőltetve fizették, miközben más kötelezettségük elmaradt, közmű és más hitelekbe buktak bele, munkájuk nincs. Ebből következően helyzetük kilátástalan!

8/ Kiskorú gyermekek „télvíz” idején nem kerülhetnek utcára! Nem kerülhetnek szüleiktől elszakított állapotba! „Köszönjük” a nemzet nevében a gyámhatóságok „Segítségét”! Lehetőleg nem kérünk belőle!


9/ Minden ország támasza és talpköve a CSALÁD! A család egyben maradása NEMZETI ÜGY!

10/ Munkahely nélkül vegetáló embertársainknak megélhetési gondjai vannak, szó szoros értelemben milliók éheznek, míg arra érdemtelen emberfazonú bűnözök a közösség termelt vagyonát lopták/lopják szét! A jólétben dőzsölnek!

11/ Az elmúlt 22-23 év felelősei-bűnösei, a jelenlegi és ’45 óta folyamatosan kirabolt helyzetünkért régen börtöntölteléknek valók szabadon lófrálnak!

Indokaink alapján, soron kívüli intézkedését követelünk a kormányzattól! Név szerinti szavazást várunk el az ezzel kapcsolatos törvények/intézkedések megszavazásakor az képviselőktől!
Önök arra is tettek esküt, hogy minden választójuknak gondját viselik. Ennek az esküjüknek - a munkaköri kötelességüknek (a magyarok pénzén érettünk el és kitartva) - eddig nem feleltek meg. Önökön múlik, ezt a magyarok emlékezete hová fogja sorolni.

Szabó József

Koppány Otthonvédők Veszprém

Civil Kontroll Veszprém

Megyei koordinátor