Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

vörös

/ #114 Szégyen és gyalázat

2012-10-06 21:51

Kedves, "NAGY MAGYAR HONFITÁRSAK", verbális gyilkosok, örökké gyűlölködők, vendég, (irr)realista, stb.! Micsoda jó találmány ez az internet, ugyebár? Itt büntetlenül kifröcsögheti, kipocskondiázhatja magát az ember, ráadásul álnév alatt ... Valóban kultúrált "magyarokra" valló bejegyzések ezek, egész Európa fejet hajthat íly nagy szellemek előtt, csak így tovább!!!
Mindazok, akik nem akarnak tanulni a történelemből (mert nem ismerik, nem akarják tudomásul venni) és turulos meg mindenféle vérről és rögről ábrándoznak, mint pl. nemzetes és vizéz felcsúti orbán viktorka is, ők a nemzet sírásói mindannyian. Mert jó lenne, ha minden "magyarkodó" sürgősen utánanézne felmenői eredetének, mielőtt még elhinné, hogy őket bizony a turul röppentette ide a "magyar rögre". Találkoztam én már olyan "vadmagyarral, akiben bizony egy csöpp magyar vér sem csörgedezett, de szorgalmasan hirdette a magyarok sumér eredetét ...
És jó lenne, ha bolsevikozással is felhagynának az urak, mert ki tudja kinek milyen hulla pihen esetleg még a pincéjében (lásd a saját, szüleid vagy nagyszüleid múltját)... Mert bizony lett már náciból kommunista, aztán kommunistából újra náci meg miegymás.
Hát szép jövőnek néz elébe az ország, csak így tovább.