Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

NANA

/ #58 Cím

2012-09-02 23:44

Elnézést a késői válaszért, de nem mindig fordulok meg itt, meg hát nekünk is vannak apró dolgaink, így tényleg elnézést! VisualJia: Az már a te magad problémája, hogy takarítás közben is, de gép előtt vagy. Nem az mi dolgunk, hogy te mettől, meddig vagy gépnél. :/

Yuuki00: Mi is így szeretnénk, ha ebből lenne is ténylegesen valami, de ez sajnos nem rajtunk múlik egyáltalán. Pusztán csak egy felhívás a médiára,piacokra hogy lehetne valamit tenni, hiszen sok rajongó van ország szerte, így látni fogják hogy igen, sokan szeretik az animéket,mangákat és valamint a DVDket is szeretik megvenni. Csak hogy a média és a piac mennyire foglalkozik velünk, már innen is látszik. A jogok lassan le fognak majd járni az Animax csatornán, hogy mi lesz ezek után azt nem tudni. Haláltuca az van, ismétlés hátán vagyunk, de ha nyomon követed a vetítéseket, biztosan te is rájöttél, hogy semmi újdonság a hello kitty kívül, csak az ismétlések mennek. :/ Sajnos. De mi igyekszünk annyi emberrel megismertetni ezt a pet. ahány emberrel/rajongóval csak lehet! :)

toa whenua (HT): Sajnos van ilyen, de olcsó áron még(azt hiszem) beszerezhető. Utoljára én a Lurdy házban láttam, már ha nem tévedek. Azt nem tudom hogy még ott van e a polcon, de igen olcsón hozzá lehet jutni.