Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

Vendég

/ #99 Re: Re:

2012-07-22 01:13

#98: - Re:

1. kerem ne veszekedjunk mert az tenleg nemvezetjora.szilard atya korhazban van idegkimerultseg az oka. a lakatolas tenyleg kemenydolgvolt,meglettunkvolna teljesen  nelkule.hatalmasnyomas,feszultseg volt ez a szilard atyara.tobszor volt reszem beszelni vele, s nagyonbekes,jolelku,erzekeny szolid kis embernek ismertem meg.tenyleg egyhaz, isten szolgalataba allt,es szolgalni akarja .nem o a bunos ezert a hejzetert, o egyaldozat ,ezek a piszkos dolgok tob mint 10 eve elkezdottek ezt tudjuk naggyabol ugy faluszinten is.kerem ha valaki olvassa puspokseg korul olvassak fol szentatyanak mert nagyon fontos.legutobb bermallasnal ugye orult a szentatya hogy mijen sokszep gyerek jarult a bermallasi szentsegert,ezt tudtul is adta.latna szentmisen zold ruhaban a sokminisralot ami reg volt itt peterreven most nemtudom hogymondjam meg a fiamnak holnap nem leszelministralo.szilard atya a fat gyokeretol a lombjaig gondozta,apolta mert hiaba jo a gyokere ha rosz a lombja vagy forditva.en egy viszonylag kemenytermeszetu ember vagyok ,de szentmisejen ellagyulok  konyeket csalogat ki, a jo  fiatalos ertheto peldabeszedeitol, a hangjatol libaboros vagyok abbol kis emberbol hgogyvan anyiero.jelenleg a parokja ismet mint a  drakula vara ,teljes csond es sotetseg uresseg honol.kerjuk haggyaitt peterreven szilard atyat ,nagyon fontos ,megszerettuk ez mindenkinek jottesz peldaul:gordeszkas zoltan atyat nezzemeg netten, vagy . bojte atyat  igylehet a gyerkocoket megfogni jatekossan, nem katonai fegyelemmel az a multe., bocsanatot kerunk a puspok urtol .. haggya nalunk bar 1evig szilard atyat proba idore.