Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

Vendég

/ #89 Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-17 00:10

#87: - Re: Kedves péterréveiek!

Igy van,tévedni emberi dolog,de itt sajnos nem tévedésről van szó,hanem egy aljas politikáról,hatalomról,és főként a pénzről.

A püspök úrnak ez a viselkedése,hogy senkit sem hallgatott meg közülünk,egyszerüen felfoghatatlan!Micsoda viselkedésmód ez,hogy semmire sem válaszol,semmi sem érdekli velünk kapcsolatban,szóba sem hajlandó állni senkivel,hát igy még a legaljasabb emberekkel sem bánnak,hiszen még a kivégzésen,vagy itéletkor a gyilkost is meghallgatják.Mi még ennyire sem vagyunk méltóak az ő szemében??? Egy püspöktől azért más viselkedés módot várna el az emberiség...szerintem.

Tudom,nem helyes valakiről igy beszélni,főként a püspökről,de kérdezem,valyon kinek nem jutnak eszébe ezek a gondolatok,miután ilyen bánásmódban részesülünk már hónapok óta...

Én még most is azt mondom,nem szabad meginogni,folytatnunk kell,küzdeni,és mostmár bármi áron meg kell minden lehetőt próbálni,hogy ne tudjon itt érvényesülni az a másik atya,akinek egy cseppnyi jó szándékai nincsenek.

Annyi lelki erőt gyüjtöttünk,és gyüjteni is fogunk Szilárd atyától,hogy bebizonyitsuk,,hivek nélkül a pap nem sokat ér,,.