El a kezekkel az igazság kimondójától!

Vendég

/ #40

2012-07-09 15:00

A KINYÍRÁS TÖRVÉNYE!

A rokkantak ügyében egy igazságügyi orvos szakértő is megszólalt a „Lelki egészség fórumon” név nélkül,
idézem: „A munkám közé tartozik a megváltozott munkaképességűek bíróságra benyújtott NRSZH vélemények felülvizsgálata.
A törvény-tervezetet is már terminátornak neveztem, ami az emberek elpusztítására van beprogramozva.
A betegek elveszítik egzisztenciájukat, elvész ...a jövőképük. Perspektívátlanság, stressz, félelem, szorongás, depresszió. Végső megoldás a lassú népirtás. Mindennek vannak felelősei: a törvényalkotók és a végrehajtók.
Lehet, hogy ők éjszaka nyugodtan alszanak, de az sem kizárt, hogy azon az éjszakán + 1 öngyilkos lesz.
A Miniszterelnök egy beszédben mondta 2012-ben: „Szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat”.
Ilyet én sokat láttam: Szoros volt a nadrágszíj, csak egy apró hiba csúszott az értelmezésbe, hogy a nadrágszíj igen szoros volt, több ember nyakán is, a szíj másik végét egy stabil tárgyhoz rögzítették, így ez a bizonyos szíj egy halottat tartott.
Erre utalna az a bizonyos mondat”?- fejezte be mondandóját az igazságügyi orvos szakértő.