NE SZÜNTESSÉK MEG A KEDVEZMÉNYES DIÁKSPORTOT A BME-N!

Nattán György

/ #16 A MAFC ügyvezető igazgatójának nyilatkozata a petíció ügyében

2012-06-11 16:24

Tisztelt Olvasó!

A MAFC ügyvezető igazgatójaként szeretném kijelenteni, hogy a fenti petíciót nem a MAFC hívta életre, annak ellenére, hogy létrehozója egy MAFC szakosztály vezetője.

A petícióval kapcsolatosan a MAFC véleményét a megjelenés előtt nem kérték ki, ha így történt volna, akkor kijavítottuk volna benne a tévedéseket az alábbiak szerint:

- A BME tudomásunk szerint nem kívánja megszüntetni a kedvezményes diáksport lehetőségét, és jelen petíció is csak a két K-épületben található (I. II. sz.) tornaterem esetleges bezárásáról szól.

- Az ÉL csarnokban tervezett esti kedvezményes tarifa a hallgatók számára nem 700 Ft/alkalom, hanem 350Ft/óra, és ez is csak egy munkaanyagban szerepel, nincs döntés az ügyben.

-Nincs tudomásunk a petícióban említett ÉL csarnokból tervezett 50mFt/éves tervezett bevételről, sőt, információink szerint a BME nem tervez bevételt ebből a forrásból.

Szeretném kijelenteni, hogy az általam írt belső levél hozzászólásként történő megjelentetése tudtomon kívül történt.

A MAFC életében is fontos szerepe van a két K-épületi tornateremnek, így reméljük, hogy sikerül egy mindenki számára elfogadható kompromisszumot kialakítani a vitatott kérdésekben. Bízunk benne, hogy eredeti funkciójuk szerint használhatóak maradnak a termek az ÉL Sportközpont megnyitása után is, hiszen abban egyet értünk a petíció létrehozójával, hogy a két létesítmény közönsége (és természetesen a nyújtott szolgáltatás) eltérő, így nincsenek negatív hatással egymás látogatottságára.

Ez a petíció viszont szerintünk nem segíti elő a megállapodás megszületését, mi a személyes egyeztetésekben, érvelésben hiszünk.

Üdvözlettel,

Nattán György
MAFC ügyvezető igazgató