Rokkantvadászat...

Spitzer Tibor

/ #406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-26 10:49

#405: Üdvözlettel Marika néni - Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Tisztelt Marika néni !

Szeretném kijavítani néhány tévedését. Egy én nem vagyok közalkalmazott. Kettő: ezt a peticiós oldalt nem én hoztam létre, tehát nem is én kezelem. Én "csak" a egyedüliként a nevemet adva leírtam mit gondolok erről a kérdésről. Nem Marika néni, meg böbe bácsiként hanem tisztes polgári néven. Lehet szidni másokat, hogy ők miért nem véllalják a nevüket, de ön sem vállalja fel a sajátját !

Örvendetes, hogy ha sok hibával is már de mozgolódnak a rokkantak, egészségkárosodottak, de nagyon sokat kell még tenni ez ügyben. Mondjuk kérni kell a helyi szociálisok segítségét az ügyintézéshez. Ha ön nem tud elmenni hozzájuk lehet kérni, hogy ők menjenek ki magához. de ülni és várni a csodát, ez ma már nem megy. Igaz régen sem ment...

Ha viszont végre megmozdultak az érintettek meg kell tanulni azt hogy hogyan kell érvelni. Nem átkozodva, nem újabb és újabb ellenségeket találni, hanem bölcsen felvilágosítva a tudatlanokat, és határozottan elmagyarázni az országnak, hogy többe kerül ez az egész hajsza mintha újra végiggondolnák a szabályozást.

Ehhez kívánok önnek is erőt...

Tisztelettel: