Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!

egy Bánkis anyuka

/ #22

2012-05-16 18:58

Kegyetlen nagy méreg, düh van bennem a Bánkis tanárok undorító, mocskos viselkedése miatt ! Holnapi nap folyamán bemegyünk és megkérdezünk pár dolgot, hogy képzelik ezt az egész undormányt ! Sajnos sok Bánkis szülővel nem lehet felvenni a kapcsolatot, hol van most a Bánkis szülői munkaközösség ????
Már most oltják gyermekeinket, hogy milyen jó, hogy tegnap minden szülőt sikerült meggyőzni a Gyülekezet előnyéről. Hát nem úgy emlékeznek a szülők ........gyermekeink hazajövet szóvá tették nekünk miért mondtunk mást ! SZÉGYELJE magát sz össze Bánkis tanár , már most kezdik a diákok "átnevelését" saját akaratukat beszélik rá a gyerekekre holott a valóság teljesen más !.......és szépen oltják a gyerekeinket akik sajnos bele fognak fáradni ! Belső családi vitákat, ellentéteket is szítanak ! Valószínű a Bánkis szülői munkaközösség azért van ilyen csendben, mert ők is szépen át lettek verve ! Hol vannak a szülő jogai, hol van a szabad iskolaválasztási jogunk ???? HAZUG BANDA !!!!!!
Egyes tanárok folyamatosan táplálják gyerekekbe a támogatást , még ők vannak felháborodva , ha valakinek ellentétes véleménye lenne ! Sok szülő elmondta fél és csak anonim támogat bármit...miért is fél ? Ha átveszik iskolát a tanárok gonoszak lesznek vele és buktatják....stb :((((((((((((