Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen


Vendég

/ #85 Kompromisszum

2012-04-25 17:16

Én egy 20-on éves lány vagyok. Egy olyan városrészben lakok, ahol sok a kocsma és sok a részeg ember. Idegesítőek, de elviselem őket. Vannak olyan emberek akik örömüket lelik abban, ha valakivel kötözködhetnek. Itt beszélhetünk fiatalokról és idősekről. Én teljes mértékben megértem a lakókat, de kompromisszumot kell kötni az üzletek tulajdonosaival, nem egyből szaladni "árulkodni". A korosztályom, illetve a nálam fiatalabbak (nagy részt) tényleg undorítóan viselkedik. Számomra mindig alap dolog volt, hogy nem ordítozok az utcán, nem hogy még vandálkodok, meg egyéb állatias dolgok. Szeretném jól érezni magam nagyon ritkán amikor elmegyek szórakozni a barátnőimmel. Szeretném úgy jól érezni magam, hogy a különböző szórakozóhelyeken a kislányok és kisfiúk nem arcoskodnak, stb...
Ez felháborító amit velünk fiatalokkal csinálnak. Amíg diák az ember a tanulással van elfoglalva, ha már valaki felnőtt dolgozó ember az meg ugye a munkájával (már ha talál!!!)és azzal, hogy kijöjjön abból a kevés pénzből amit ő megkeres. Nagyon sok ember stresszel különböző dolgok miatt nap mint nap. Ha véget ér a vizsgaidőszak vagy ünnepelnek valamit az emberek azt bulizással szeretnék egybekötni.
Értelmetlen dolognak tartom. De ha erre igen mondanak, nagyon dúrva dolgok lesznek Kecskeméten. Na és mi lesz a németekkel????? Nem az ő ...-üket kellene nyalnunk??? Mit fognak gondoloni majd, hogy milyen város ez a Kecskemét? Inkább örülni kéne, hogy a sok német fiatal el megy bulizni vagy csak beülnek valahova ahol rendesen fogyasztanak is több ezer forintért.
Az ott lakó embereknek üzenem, hogy gondoljanak abba bele, hogy ők mit csináltak amikor fiatalok voltak? Hogy buliztak? Nem hiszem el, hogy szent életet éltek. És igen, tényleg nagyon sok olyan rossz indulatú ember van aki várja a pillanatot, hogy mikor köthet bele valakibe.
Véleményem szerint a megoldás az lenne, ha:
- több térfigyelő kamera lenne
- esetleg a szórakozóhelyeken lenne rendes szigetelés, hangszigetelés
- megtanulnának az emberek viselkedni!!!! Ez lenne a legfontosabb szerintem. És ezzel nagyon sokan így vannak. Tanuljon meg a sok hülye viselkedni!!!!! Ha nem viselkednének így, akkor nem lenne ez az ügy.
Pár ember magába nézhetne!!!!!