Petíció a gyermekek jogaiért

Norm
Vendég

/ #16 Válasz

2012-04-20 19:33

A homofóbia nem betegség. Hanem egy természetes reakció, olyan mint az immunrendszer, védi a saját szervezetét a károkozóktól. Jelen esetben attól, ami kiterjed, kihat rá. Vagyis ti, kedves homoszekszuálisok, transzfesztiták, lezbikusok. Egy egészséges ember természetes ha védi önmagát és önmaga vérét attól ami ellentétes az élettel.

Nekünk mindegy, hogy ki milyen, ki mit csinál és hogyan. A lényeg, hogy ne hasson ki ránk negatívan, ne szenvedjünk kárt. Márpedig egy identitászavar, amit egy kisgyerekben kelthettek az természetellenes, akár tetszik akár nem. Ha mindenki a házában élné a saját életét, a saját hálószobájában, akkor az senkit sem érdekelne. De ti fel akartok vonulni fél pucérra vetkőzve magatokat mutogatva, fertőzve ezzel minden veletek érintkező embert. A legtöbb ember keresztény Magyarországon, és ha már van vallása, akkor bizonyára hisz Istenben és elfogadja a Bibliát is. Vagy legalábbis így lenne korrekt és hiteles. Amit ezzel mondani akarok az az, hogy Isten nem 2 férfit vagy 2 nőt teremtett, hanem egyet-egyet. Ebből következik, hogy mi a normális.
Ami hálószobán belül történik az minket nem érdekel, az tabu. Jogegyenlőséget követeltek, mikor már kaptatok jogokat, a normális megengedettségen is túlmenően. Amikor a társadalommal akarjátok magatokat elfogadtatni, egyenrangúnak állítani magatokat, akkor miért van külön meleg olimpia.? Miért határolódtok el? Van normális olimpia, ami nemtől és identitástól is független. Ti mégis különcködtök. Ez így menni fog? Így várjátok az elfogadást?

Nem kérek rá válaszokat, mert nincsenek rá észérvek, ami meg hülyeség, az meg nem érdekel.