Biztonságot a fertőszentmiklósi iskolásoknak!

Gergácz Roland

/ #10

2012-02-26 21:05

Olvastam a vitalapot és reagálnom kell.
Az, hogy 125en támogatják a javaslatot, szerintem magáért beszél. Tudom (végignézve a petíciót aláírokat), hogy vannak olyanok is akik 1 háztartásban élnek, ennek ellenére a véleményem, hogy ez jó kezdeményezés.
Korábbi hozzászólók írtak itt drámai hangról, önjelölt hősről valamint felüljáró építéséről.
Elsősorban Nekik üzenem, hogy pontosan 2 héttel ezelőtt egy elsőbbséget meg nem adó autós 4 méter hijján elütötte kisfiam, a feleségem és engem is ezen a zebrán, pedig úgy gondolom kellő felelősségtudattal rendelkezem. De felhozhatnám azt a példát amikor ugyancsak ezen az ominózus helyen az egyik sávban megadták az elsőbbséget azonban a másik sávban egy nem 50el közlekedő sofőr áthajtott a zebrán miközben már haladtunk át.
Bizonyára emlékeztek arra ami nem is olyan rég volt, petőházi szülök + a rendőrség minden reggel és délután várta a fertőszentmiklósi iskolából hazafelé tartó kisiskolásokat, mivel a nagyforgalmú úton nem volt jelzőlámpa. Ez nagyobb volumenű dolog jól tudom (mielőtt ebbe kötnének bele), azonban úgy gondolom, hogy ilyen petícióval és megfelelő hozzáállással lehetne az illetékeseknél "kopogtatni".
Szeretném ha minél több helyre eljutna a petíció és remélhetőleg meg is valósul.