Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Nagyné!

/ #623 Re: Re: Re:

2012-02-21 16:30

#621: - Re: Re:

Kedves sorkatona párti polgár!

1944-ben  a vörös hadsereg, pont ilyen torz fejlődésű fertőből sorozott fiatalokkal vonult be kis hazánkba!

Eredmény: kifosztott felgyújtott házak, több ezer megerőszakolt nő! Ezt az akciójukat 1956-ban megismételték, de akkor már az itt állomásozó katonáikkal akik hasonlóak voltak.

1941-ben mi is hasonló lelkületű és szellemiségű katonákkal támadtunk rá a Szovjetunióra! Horty nagyszerű katonái végig fosztogatták a sztyeppét és több ezer orosz nőt megrontottak. Tudom mert a bátyám is köztük volt, a 44/45-ös ostromot és 56-ot testközelből éltem át!

Ilyen embereknek lehet nem kéne még laktanya közelébe se menni nem, hogy nevelés szempontjából besorozni. Kétségtelen, hogy vannak kivételek, de aki 18 éves koráig nem szocializálódik és degenerált az utána is az marad!

Azokat akik meg normális nevelést kaptak, esetlegessen már 18 éves korukra van szakmájuk, hívatásuk, munkájuk és családjuk nem kéne olyanokkal összezárni akik a WC ülőkére állva végzik a dolgukat.

A nevelésre, szocializációra megvannak az intézmények és közösségek! Nem kell 18 után még plussz egy átnevelő táborba zárni a fiatalokat, hogy aki degenerált az talán ott megváltozik, aki meg normális az lehet ott lesz egy kicsit degenerált!