Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

/ #645

2012-02-14 20:44


Február 9 – ugyanaz zajlott mint a korábbi „vita” esetében.
Mintha meg sem történt volna a sok százezres kormányt támogató Békemenet, mintha meg sem történt volna az a számos Magyarországgal szimpatizáló tüntetés több EU tagországban, Lengyelországban, Erdélyben, ahol tömegek fejezték ki felháborodásukat a durva támadássorozat miatt amit el kell tűrnünk.

Ezeket ott ugyan nem érdekli semmi, csak szajkózzák a mi lecsúszott politikusainktól származó rágalmakat - mintha itt ülnénk a parlamentben és őket hallgatnánk !
Nem érdekli ezeket a négyszázezres menet, a külföldi szimpátia tüntetések, semmi. Mint a hiénák belénk martak és ennek nem lesz vége, amíg a volt kormány el nem éri, hogy kintről megbuktassák azokat, akiket megválasztottunk, ha már belülről nem megy.
EZ TÉNYLEG PUCCSKISÉRLET, egyértelműen az ! Megbuktatni azokat, akiket az emberek akarnak és főleg KINYÍRNI ORBÁNT. És a legszomorúbb, hogy szerintem az emberek ezt nem ismerik fel.
Ez ijesztő ami most folyik és szerintem előre el van döntve a vége.

Kezdettől az ment, hogy a választások után az MSZP, mikor olyan gyönyörűen lecsúsztak a süllyesztőbe, rögtön elkezdtek úgy viselkedni, mintha tulajdonképpen ők győztek volna és azonnal elkezdték fensőségesen kioktatni a Fideszt és mindenkit persze. És a sajtó, ami persze továbbra is az ő kezükben van, természetesen értük dolgozik és hazudik, ahogy már eddig megszoktuk.
Pl a 400 000 napján, mikor a város tele volt a kormánypárti felvonulókkal, néztem a híradót, ahol kb 3 percig beszéltek erről, néhány előnytelen kép kiséretében, utána pedig azonnal hosszadalmasan, legalább 10 percig mutogatták a Schmidt elnök ellen tüntető !!facebook csoport !!!!!!! nagyhorderejű tüntetését. Hát ez jellemző az egészre.