Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

vendég

/ #1372 vendég

2012-02-14 08:45

#13: -

Sajnos csak egyetérteni tudok,de én kicsit tovább mennék!

Nem csak teljes vagyon elkobzásra /az már rég a gyerekeik,cégeik tulajdonában van!/ hanem még az oldalági rokonok elszámoltatására is szükség lenne! Ide nem elég még egy felkelés sem! /Ki tudja nem-e arab vagy kínai megszállóink lesznek-e most '56 párhuzama ként/!

Sajnos még csak nem is az Eu-val kezdődtek a problémáink!

A legnagyobb kárt még az Antal-komány okozta! Úgy kezdték el a privatizációt, hogy semmilyen kontroll nem volt!

Elkezdték kiárusítani az országot! Szétverték a működő gazdaságot! Annak idelyén nehezen ment a Tsz-esítés; végre működött,de volt egy háttér hatalom aki az eladásokban volt érdekelt! A kisembert most ellentétesen agitálták!

Ezekután morzsákkal kifizették,-nehogy véletlen gazdálkodni tudjon! Utána még a feldolgozóipart is kiárusítoták, nehogy a multik bármiféle konkurenciával találkozzanak!

Ez lett "Európa Éléskamrájával" Behozatalra szorulunk, pedig anno a Monarchiát is meg a KGST is mi láttuk el alapvető terményekkel: gabonával, gyümölccsel és zöldségekkel!

Nagyon jól tudták, hogy lehet a vállalkozásokat csődbe terelni, ezáltal kiszolgáltatottá tenni széles rétegeket!

Ezzel szemben ha még öt-tíz évig államicégként működött volna sok szétrombolt nagyvállalat, valószínűleg a külföldi felvásárlónak nem lett volna érdeke a drágán megvásárolt infrastruktúra tönkretétele! A multi nem dobál ki drágán vett dolgokat ezért volt szüksége mielőbbi privatizációra!

(etc. folytathatnám még a sort, de minek aki akarja látja, aki meg csak szimpatizáns úgyis a maga igazát fújja: szegény OV, meg szegény kormány)

(egyébként én is párton kívüli vagyok, bár alapvető vallási nevelést azért kaptam, mellőzve annak fanatizálását)