Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Pogány

/ #4597 Re: Re: Prédikátornak

2012-02-13 22:07

#4577: - Re: Prédikátornak

Továbbra sem ittunk pertut és nem vagyunk egy alomból valók, úgyhogy ne tegezzen, megkérem ismét!

A történelemkönyvek figyelmes és gyakori forgatását épp önnek szeretném javasolni. Abból bárki, aki akarja, megértheti, hogy mit hozott a világnak a liberális fertő, a Tanácsköztársaság és többi mocsok. Rombolást erkölcsi és anyagi megnyomorodást. A pénzt eszköz helyett céllá, mindenek felett állóvá tette. A liberális rothadásnak egyedüli ellenpólusa a régi értékrend leporolása, az erkölcs megszilárdulása lehet. Csak az egységes és életerős nemzet képes ellenállni a gyökértelen de túlságosan szétfröccsent aranyborjú imádat helyett. Minden áskálódás ellenére egy ilyen nemzetnek az alapjai megvannak még hazánkban is. Az alapot a hazaszerető emberek jelentik.

Kissé szánalmasnak tartom - és megmosolygom a faj és fajta tárgykörben tartott, több felvonásos kiselőadását. Nem szeretnék kérkedni eddigi tanulmányaimmal és gyakorlatommal, de a vita lezárára legyen elég annyi, hogy több egyetemen, sok-sok féléven keresztül hallgattam magas szintű biológiát és idestova 16 éve  mindennapi munkakapcsolatban vagyok ezzel a magasztos tudománnyal. Nagyon kérem, hagyja abba a biológia stúdiumot, mert a legkevésbé sem érdekel az ön tollából!

A nemzetvédő, karikásostor, békemenet című kirohanásra csak annyit írhatok, hogy no comment! Akkor mondjon ítéletet azokról a nagyszerű emberekről, akiet ön pejoratíve "nemzetvédő" jelzővel illet, ha tisztában van azzal, amit az a néhány nagyszerű ember vallott a hazáról, a haza megmentéséről. Mivel a zsidózás a kedvenc témája, -úgy tűnik számomra- hagy hívjam fel a figyelmét arra, hogy a '30-as években éppen olyan fekáliával színültig megtelt lufi pukkadt ki, mint ami napjainkban is épp leszakadni készül a fejünk felett. Az a sokat emlegetett liberális elmebetegség provokálta ki a világgazdasági válságot akkor is, épp mint most. Semmi nem elég a disznófejű nagyuraknak. A tőke hajszolása minden felett állt és áll napjainkban is. Nem számít, hogy milliószám szenvednek az emberek mélyszegénységben, vagy épp csúsznak lefelé a lejtőn fénysebességgel. Csak az számít, hogy az a néhány gazember, akit a magafajta istenít, jól éljen. Ilyenek a Goldman & S., a Rotchildek, a Rockefellerek, a Borosok, a Gyurcsányok, Kókák és a csótányhad, aki körülöttük lebzsel. Nem kívánok általánosítani a zsidókat illetően, de tisztázzuk: a pénzvilág nagyurai között milyen arányban vannak zsidók ön szerint, összehasonlítva mondjuk a bányász vagy a paraszt társadalmi rétegekkel? Nem kell ezt a kérédst túlragozni. Ki kell mondani, hogy azok, akik másokon élősködnek, előbb-vagy utóbb terhére lesznek az elnyomott kisebbségnek. Aki származásánál, pozíciójánál vagy épp vagyonánál fogva a többiek felett helyezkedik, az legyen mértékletes, megértő és tiszteletre méltó. Akkor nem fognak vicsorogni rá. Ellenkező esetben pedig az Isten kegyelmezzen az illetőnek, mert a korsó könnyen eltörik a kútrajárás közben.

A helyzet az, kedves idegen, hogy leáldozott ezeknek a kizsákmányoló, élősködő gazembereknek az ideje. A világ népei öntudatra ébredtek, csak idő kérdése, hogy megszervezzék az ellenállást és sarkából fordítsák ki ezt a jelenlegi világhatalmista kócerájt! Meglepő lesz a változás, annyi szent. Nem lehet majd egy idő után ijesztgetni a nincsteleneket, hogy összeomlik a pénzrendszer, összeomlik a gazdaság. A tömegeket ez már nem fogja érdekelni, ugyanis egyre több embernek nincs vesztenivalója. Azért kell gyökeresen átalakítani a ilági életet, mert ez a mostani annyira elfeslett, hogy nem érdemes foltozgatni. Az csak konzerválná a sz@rt.

Valamikor, előbb vagy utóbb majd okos emberek, a barikádok ezen oldalán kitalálnak valami alternatívát a főniciai átok, a pénz helyett arra vonatkozóan, hogy az emberek élhessenek végre - ne mint rabszolgák - tovább!

Részemről nem tartom önt érdemesnek arra, hogy társalogjak önnel a világ dolgairól, mert eddigi megnyilvánulásaiból kitűnik, hogy ön a sűlyedő hajóroncson evezget, de már nem sokáig!

Jó estét!