Ivartalanítás elérhető áron

Vendég

/ #39

2012-02-07 21:08

Kedves Szvitek Anna !
Számomra nyilvánvaló, hogy Ön a becsületes, jó szándékú valamint naív állattartók közül való !
Biztos vagyok benne , hogy előző levelemet felfogta és a látása kissé módosult. Levelével ezért nem kötözködni, csak magyarázni akarok.
Ezeket írja Anna:

Kedves Vendég! Örülök, hogy egyetértesz ezzel. Én is azt vallom, hogy a legnagyobb oka a túlszaporulatnak, hogy rettentő drága az ivartalanítás.

Doc írja:
Meg sem említi a felelőtlen állattartókat , a szaporítókat és az állatokat a szabadba széteresztőket ! Levelem talán meggyőzi , hogy ezek nem árkérdések voltak.

Anna:
Sajnos az emberek hónapról hónapra élnek és nem engedhetnek meg 10-20 ezer forint mellőzését a családi kasszából. Ezt sokan nem értik meg és állítják, hogy az emberek rossz kutyatartási kultúrájuk miatt nem ívartalanítanak.

Doc írja:
Az állatorvosok jó része is hónapról -hónapra él, vagy ha az Önök elvei szerint képeznék az áraikat , akkor ez a helyzet igen gyorsan eljön. Ja, és minbdez úgy, hogy közben felépítwtt egy drága rendelőt és mindenféle trükkökkel próbált praxist építeni. A pénzt pedig amit erre áldoznak beinvesztálnak , a családi kasszából veszik ki , sőt már ha szerencséje volt a papa is áldozott érte.

Anna:
Biztos van ilyen is, de ez a kevesebb. Sőt valaki azt vágta a fejemhez, hogy ez CSONKÍTÁS és én miért akarom kényszeríteni az embereket erre. Teljesen felfoghatatlan, hogy mennyire mások vagyunk. Szerencsére.....!

Doc:
Akik ezt csonkításnak nevezik , azok rgy jelentős része rohan és vágatná a kutya fülét drága és felesleges forintokért. A sznob barma !
Én sok éve megtagadom, pedig lettek volna kuntsaftjaim. Na AZ felesleges !!!

Anna:
Arra kérlek, ha teheted kérd meg ismerőseidet, hogy ők is írják alá - már akik egyetértenek vele!

Doc: ha még ezek után is ebben a formátumban támogatja és támogatásra javasolja a peticiót, nincs tovább közös témánk !
Doc

Köszönettel,

Szvitek Anna