Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

/ #164

2012-02-07 14:11

Tisztelt Szervezők!
Sajnos nem tudtam fent lenni január 21-én a békemeneten, de nagyon örülök annak, hogy több, mit 400 000 ember időt tudott szakítani erre a fontos - nagyon fontos eseményre!
Remélem, hogy ezt a petíciót még sokkal többen tudják aláírásukkal támogatni, mert meg kell mutatnunk, hogy kiállunk a nemzeti szuverenitásunk újraépítése - és így Magyarország talpra állítása mellett!
Azonban arra is megkérem a szervezőket, hogy tolmácsolják a döntéshozók felé a kisemberek mindennapos megélhetési problémáit, az egzisztenciális nehézségeket, a perspektívák hiányát, a nincstelenséget, a kiszolgáltatottságot!
Én csak a saját nevemben beszélhetek, és úgy érzem, rengeteg javítani való dolog van! Diplomás agrármérnökként évek óta biztonsági őrként dolgozom nevetséges bérért, semmi juttatásért, örülve annak, hogy egyáltalán van munkahelyem. Ha csak egyedi eset lenne az enyém, természetesen szót sem érdemelne, de látva és hallva az országban lévő állapotokat, tartok tőle, hogy ez sajnos nem kirívó példa, hanem általános tendencia.
Tudom, hogy nem megy minden varázsütésre és, hogy mindent szinte az alapoktól kell újra felépíteni, de kérem Önöket, hallassák a hangjukat és használják a befolyásukat, hogy az ország lakosságának életkörülményei érdemben javulhassanak és az ország vezető tisztségviselői azzal foglalkozzanak, ami a dolguk és ne egy újabb „ a kocsmákból kitiltom a dohányosokat” törvényt szavazzanak meg!
Remélem, a virtuális békemenetre a valódinál háromszor, négyszer több embert sikerül toborozniuk, mert nagyon lényeges, hogy minél nagyobb legyen a támogatottsága a kormánynak és személy szerint Orbán Viktornak, hogy jobbá, élhetőbbé tudják tenni ezt a hányatott sorsú kis országot!
Jó egészséget és sikeres szervezést kívánok!

Keszthely, 2012.02.07.

Nagy Gyula