Ivartalanítás elérhető áron

átlagember

/ #29

2012-02-07 11:19

Ha én állatorvos lennék és az állam (vagy az állatvédők, persze a saját zsebükből) biztosítana egy felszerelt rendelőt, asszisztenciát, gyógyszereket és anyagot, továbbá adna 300.000 Ft nettót (középkorú tisztviselő, banki ügyintéző, stb. bére), vidáman operálnék mindenkinek ingyen. Ezzel szemben ilyesmit senki nem biztosít az állatorvosoknak. Ahogy a humán orvosoknak sem, ezért ment el Magyarországról tavaly 1.200 orvos, az idén talán ennél is sokkal többen lesznek.

Nem látják a fórumozók egy lila gőzben született agyrémnek, hogy valaki (itt az állatorvos) azért dolgozzon, hogy felelőtlen állattartók óhajait ingyen elégítse ki? A valóság az, hogy neki is meg kell(ene) élnie, felnevelni a gyerekeit, fenntartani a rendelőjét, továbbképzésekre járnia. Ezek a költségek ugyanúgy benne vannak az ivartalanítás árában, mint ahogy a legkisebb autószerelő műhely 5-6.000 Ft-os rezsiórabérében, vagy a legolcsóbb ügyvédi iroda 25.000 Ft-os (!) óradíjában.
Szép hölgyeim (csak női aláírókat látok a petícióban), szíveskedjenek leszállni a lóról és úgy visszaülni, hogy szép arcocskájuk a ló feje felé nézzen, akkor előre fognak látni és azt úgy hívják,hogy valóság. Jelenleg ui, szerintem, fordítva tetszenek rajta ülni. Csókolom!