Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

/ #125

2012-02-06 18:02

Sajnos nem lehettem ott, de sikerult eljutnom a New York Times ujsag bejaratahoz, ahol a Gyulassy Gyorgyi
rendezett egy demonstraciot.

A tuntetes egy spontan reakcio volt szerda este Konrad NY Times-ban megjelent magyarellenes levelere, ahol mar tobb anti-magyar cikk fordult meg, es ahova tobb ezer amerikai magyar mar kuldozgetett felvilagositast. Ezeket a felvilagosito leveleket a NY Times nem vette figyelembe, hanem gyartotta tovabb a magyarellenes cikkeket...
Ezt megsokalvan reagaltunk, es Liptak Bela Hungaian Lobby szervezo biztatasara, pentekre kituztunk egy tuntetest leanyommal egyutt, eltokelve, ha csak mi ketten allunk ki, akkor is kimegyunk. 24 ember jelent meg, pedig keson kaptak ertesitot es munkanap volt. A kovetkezot majd egy hetvegen tartjuk, es elore megszervezzuk, ugyanis a NY Times mai blogjaban nem vettek tudomast sem a budapesti 400,000 bekes kormany mellett tuntetorol, sem rolunk, akik pedig az o kuszobukon fagyoskodtunk transzparensekkel ellatva kovetelven hogy az igazsagot irjak M-rol, es 1956 tankok, 2012 bankok, stb..
Paul Krugman mai negativ blog-ja ugy az ujsagban mint a halozaton is megjelent, amelyre leanyom meg is irta az interneten a hozzaszolasat, ahol kifejti a nemzetkozi bankok szerepet Magyarorszag tonkreteteleben. Ket orara ra meg szerettuk volna tekinteni mit irt Kati lanyom de addigra mar Kati hozzaszolasat letoroltek...Megbiztattam Katit, hogy a Facebook-i 500 szemelyes csoportjanak irja meg mi tortent, es azt hogy a hires Nobel dijas Paul Krugman nem bir megkuzdeni egy 23 eves leany hozzaszolasaval, hanem inkabb letorli azt!!!
Gyulassy Gyorgyi