A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért
Zsuzsanya |
/ #1332012-01-17 00:17(1995) ....a Magyar Testnevelési Egyetemen írtam és védtem meg a doktori disszertációmat. ...Summa cum laude minősítéssel... (E helyen is köszönőszavak a sajnos nemrég elhunyt Dr. Mészáros Jánosnak (mindannyiunk "Apó"-jának a témavezetésért és azért, hogy segített a munkámban! R.I.P.!)) ...nekem mindegy, hogy kiről van szó, hajléktalanná vált, egzisztenciáját vesztett doktori címet viselőről, vagy magáról az attttyyyaúristenről ...vagy "csak" egy jobb sorsra érdemes nemzet köztársasági elnökéről... Meggyőződésem, hogy MINDENKINEK érdeke, MINDENKINEK jobb lenne, ha kivizsgálnák az ügyet! ...mert itt - kérem! -zörög a haraszt!! Meggyőződésem, hogy ez magának a plágiummal vádoltnak is az érdeke, hogy a világba kiálthassa, hogy(ha) megrágalmazták... ...ha így van... Remélem Dr. Schmitt Pál nem plágiummal (közkeletűbb nevén jogtalan, csalással, csaló másolással!!!) készített értekezésével lett ugyanannak az egyetemnek a doktora, aminek én (is) büszkén viselem a doktorrá fogadását, ahol becsülettel írtam és védtem meg disszertációmat, ahol doktori eskümet letettem! S, ha így van, akkor nincs mitől tartania Magyarország köztársasági elnökének! Sőt! Megvédheti a becsületét!... Ha pedig mégis csalt volna, akkor az derüljön ki és a konzekvenciákat MINDENKI vonja le! SENKI ne "szerezzen"/"szerezhessen"/"kapjon" csalással, plágiummal, pénzért, féldisznóért, vagy más becstelen módon doktori címet/diplomát/nyelvvizsgát, stb. Magyarországon! Szörnyű, hogy 2012 Magyarországán arról kell beszélnünk, hogy jelen helyzetben kell-e vizsgálódni! Szörnyű, ha ártatlanul vádolnak meg valakit és annak nincs következménye! Szörnyű, ha valaki plágiummal "dr." tűz a neve elé, pedig nem tudományos a munkája...sőt még csak nem is fantasztikus, de legfőképpen nem eredeti... De legjobban az dühít, hogy minden arra utal, hogy várják, hogy elmúlik az ügy, hogy majd csak el lehet / el tudják valahogyan "rendezni"/hallgatni/"mismásolni"!!!! Ha így marad a jövőben minden magyar tudományos fokozaton ott lesz a bilog, ha a vádat/ gyanút nem vizsgálják ki.... ...leminősítve... :((( Tisztességes eljárást! Tisztességes kivizsgálást! (az ártatlanság vélelmével, de bebizonyított plágium esetében a legnagyobb szankcióval!) Tisztelettel Dr. Szőke Zsuzsanna |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
„NEC-prevenciós alapkezelés – Noel irányelv”
5484 Létrehozva: 2025-05-29
OG Fluor koncert
3931 Létrehozva: 2025-05-14
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3299 Létrehozva: 2025-06-06
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
1780 Létrehozva: 2025-06-09
PamKutya koncert
1007 Létrehozva: 2025-06-09
Petíció a Győr, Simor János Püspök Tér felújítási projektjével kapcsolatban
308 Létrehozva: 2025-05-17
Dr Bíró Attiláért és a Jászságért.
265 Létrehozva: 2025-05-25
Legyen elérhető a Biedronka applikáció magyar telefonszámokra is! | Udostępnij aplikację Biedronka także dla węgierskich numerów telefonów!
235 Létrehozva: 2025-05-22
Tegyünk az online gyűlölet ellen!
167 Létrehozva: 2025-05-31
Hozzák vissza a Lift üdítőitalt Magyarországra!
246 Létrehozva: 2024-11-25
Kulturális dolgozók kiállása a véleményszabadság mellett, az “ellehetetlenítési” törvény ellen
134 Létrehozva: 2025-05-20
Balatonkenese csendrendelet módosítás iránti kérelem
115 Létrehozva: 2025-06-06
Petíció a Kertész Utcai Tagóvoda Katica csoportjában tervezett személyi változások visszavonásáért
110 Létrehozva: 2025-05-24
Hatvan-Hort bicikliút megvalósításáért
240 Létrehozva: 2025-05-16
Petició a " virtuális autizmus" kifejezès kàros hasznàlata ellen- az autizmus spektrumzavarral èlő gyermekek vèdelmèben
104 Létrehozva: 2025-06-07
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
744 Létrehozva: 2025-04-30
Petíció a Kelemen Béla utcai lakópark építése ügyében
76 Létrehozva: 2025-06-05
Petíció az Aquincumi rét közparkosítása ellen
73 Létrehozva: 2025-05-22
Együtt Kőbányáért.
68 Létrehozva: 2025-05-23
Tartsuk Csíkszeredában a Drakula-parkot!
65 Létrehozva: 2025-06-04